2012-10-23

Orkar typ inte blogga längre. Men nu gör jag det ändå för att jag inte har nå bättre för mig. Såg ju Paranormal Activity 4 i lördags med Michaela! Haha grymt var det ;) Folk satt helt seriöst och klappade händerna i början när filmen skulle startas. Det var lite överdrivet tycker jag, det är liksom en film! Men annars så var det grymt, grym film och grymt sällskap! Kände mig stenhård när jag kollade på den för att jag inte skrek en ända gång, fast jag hoppade ju till några gånger och höll för ögonen så kanske inte va så hård som jag tycker!
 
Efter filmen så ville inte Michaela och jag åka hem så vi drog till Hällströms och tog några bärs! Träffade en vän som man inte har träffat på skit länge, det var ju lite kul! Haha en bra kväll helt enkelt!
 
Och idag så var jag i stan, mötte upp Michaela fett tidigt för att gå och handla en vinterjacka. Tänkte mig en Tommy Hilfiger men det fanns inga snygga, så det fick bli en annan. Men jag är nöjd! Köpte en pyjamas också, hahah en t-shirt och shorts bara! Och en bh/trosor som var på rea, nice det ;) Sedan avslutade vi det med lunch på Tacobar! Nice dag!

Kommentarer
Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ säger:

Rea är alltid nice:) Vad blev det för jacka?:)
Kram

2012-10-24 | 14:18:27
Bloggadress: http://patriciac.blogg.se
Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ säger:

sv: Haha okej:)
Ha en fin kväll!

2012-10-26 | 17:13:05
Bloggadress: http://patriciac.blogg.se
elin stridh säger:

hejhopp :D länge sne läget ?:D

2012-10-26 | 22:57:17
Bloggadress: http://eelin.se
Erica Nylund - Drömmen om att bli fotograf. säger:

fin blogg du har !
lust & göra bloglovinbyte? :)

2012-10-30 | 22:55:37
Bloggadress: http://byericanylund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback