2012-10-23

Orkar typ inte blogga längre. Men nu gör jag det ändå för att jag inte har nå bättre för mig. Såg ju Paranormal Activity 4 i lördags med Michaela! Haha grymt var det ;) Folk satt helt seriöst och klappade händerna i början när filmen skulle startas. Det var lite överdrivet tycker jag, det är liksom en film! Men annars så var det grymt, grym film och grymt sällskap! Kände mig stenhård när jag kollade på den för att jag inte skrek en ända gång, fast jag hoppade ju till några gånger och höll för ögonen så kanske inte va så hård som jag tycker!
 
Efter filmen så ville inte Michaela och jag åka hem så vi drog till Hällströms och tog några bärs! Träffade en vän som man inte har träffat på skit länge, det var ju lite kul! Haha en bra kväll helt enkelt!
 
Och idag så var jag i stan, mötte upp Michaela fett tidigt för att gå och handla en vinterjacka. Tänkte mig en Tommy Hilfiger men det fanns inga snygga, så det fick bli en annan. Men jag är nöjd! Köpte en pyjamas också, hahah en t-shirt och shorts bara! Och en bh/trosor som var på rea, nice det ;) Sedan avslutade vi det med lunch på Tacobar! Nice dag!

Måndag

Vaknade för någon timme sedan, har kollat på Solsidan nyss! Haha älskart! Ska nog ta en dusch om ett tag också, behöver tvätta håret! Annars så väntar man bara på att det ska bli fredag så man får pengar och så blir det ju Paranormal Activity 4 på bio ;) Taaagga!!!

Finally done!

Nu är jag äntligen färdig! Rensat kläderna och hängt upp allt som jag använder! Vet ni hur skönt det är att det är färdigt eller? Haha! Nu ska bara lite saker ut i förrådet och sådär! Är nöjd med resultatet i alla fall :)
 

Kollat på Ung & bortskämd

Kollade nyss på Ung & Bortskämd. Älskar det programmet haha. Men det var synd att Andreas och Antoni åkte ut för jag tyckte de skulle vara i finalen. Men ah.. nästa gång får man väl se vem som vinner :) Nu ska jag gå och kolla hur det ser ut i klädkammaren och fixa lite om det behövs mer färg någonstans. Sedan är det ju bara att börja hänga in kläder osv igen!

Snart färdigt!

Nu är jag snart färdig där inne! Jag ska bara låta det torka och sedan se om det behövs mer någonstans, sedan är det färdigt :) Skönt haha! Tänkte rensa mina kläder osv sen när jag ska fixa och hänga in allt igen :) Kan ju behövas, det är så mycket som jag aldrig använder haha!
 

Nu ska det målas

Tog ett varmt bad för att jag frös jättemycket och nu är "målarkläderna" på, haha! Nu ska jag faktiskt göra klart där inne så jag kan fixa fint där :D
 
Såhär ser det i alla fall ut just nu!
 

Söndag

Fastnade vid skype igår med några som ville att jag ska spela wow med dom. Fick någon "Starter Edition" från M men jag har inte testat än, eller testade logga in haha. Jag har ju visserligen redan ett konto, behöver bara fylla på tiden men eftersom jag tröttnade på det där spelet så har jag inte gjort det på fett länge. Men tror man får testa på den nya expansionen på den där "Starter Edition" grejen som jag fick, så kanske blir att man testar en gång och ser om det är nå kul haha..
 
Aja, annars så tänker jag nog måla klart klädkammaren idag. Jag måste fan bli klar med den känner jag, det är jobbigt bara att måla och jag har ont i hela kroppen. Men det är bara att kämpa på, hehe ;) Först ser det fan ut som en tre-åring haft tråkigt och börjat kladda runt med färg, men sen när det torkar så blir det bra :)

Känner mig helt död

Usch vad trött jag är just nu! Skulle lätt kunna lägga mig ner och sova men det ska jag inte göra! Låg och kollade på I taket lyser stjärnorna ett tag, men tröttnade. Haha mammas reaktion var ganska rolig när hon kom hem. Hon öppnar dörren och säger, "vad håller du på med?" och sen går hon mot klädkammaren, kollar, mumlar något konstigt och sen går hon raka vägen ut och stänger dörren.
 
Men jag tror faktiskt att hon tycker det blir ganska bra ;) Översta hyllan ser även bättre ut nu när det torkat :) Men jag orkar som sagt inget mer idag, tar tag i det imorgon igen när man har lite ny energi! Nu ska jag väl bara vänta på att middagen ska bli klar :)
 

Jag är ändå rätt nöjd!

Kollade nu efter ett tag och är ändå rätt nöjd med hur det blev när det torkade. Det var ju inte lika fläckigt, även om de syns lite på bilderna att det inte är nå proffs som har gjort det! Det syns inte i verkligheten dock, så det är väl blixten! Fast översta hyllan målade jag nyss, så den är inte torkad än och därför är den mer fläckig än den understa. Men den var mycket svårare att måla också haha. Aja haha, vad gör man inte när man är rastlös?
 
Funderar på om jag ska gömma alla grejerna eller inte tills mamma kommer hem? Alltså ställa tillbaka allting i förrådet... Jag orkar nämligen inte göra båda hyllorna idag, så ah.. Fast äsch.. Hon kanske känner sig snäll imorgon och vill hjälpa till :D
 

En inte så genomtänkt plan....

Ibland kan jag få lite ideér som inte alltid är så genomtänkta. Jag tror det är för att jag inte har något att göra på dagarna, blir rastlös och försöker fördriva tiden. Dagens inte så genomtänkta idé var att fixa min klädkammare som jag tycker är otroligt tråkig och ful.
 
Jag la av efter ett tag för tänkte låta de torka då det var fläckigt, så tänker att om de torkar så kanske man kan måla en gång till hehe! Ska i alla fall testa och om det inte blir bra så får det projektet vänta tills man har en bättre vit färg, hehe!
 

Nu känner man sig fräsch igen!

Stoppade filmen efter typ halva för att ta badet! Kändes så ofräscht med gammalt smink men jag var så trött igårkväll att jag somnade direkt efter jag hade kollat färdigt på Sanctum. As bra film! Nu känner jag mig i alla fall fräsch igen efter mitt bad!
 
Smörjde in mig också med den där krämen som man blir brunare av. Slutade med den ett kort tag för det är så jobbigt att smörja in sig tycker jag, men nu är jag igång igen! Det är dock jobbigt för den går inte in i huden lika snabbt som vanliga hudkrämer gör så nu sitter man och känner sig väldigt kladdig på benen haha. Men det är det värt :) Nu ska jag kolla klart på filmen!
 

Nu blir det film

Nu ska jag lägga mig och kolla på en film :) Jag har inte badat än så får göra det efter filmen istället! Klockan är så tidigt så känner att det inte direkt är bråttom. Det blir i alla fall Sandor Slash Ida! Tycker den är bra och det var längesen man såg den :)
 

Fredag

Vaknade nyss, känner mig helt död haha! Råkade somna med sminket på igår så får bli ett bad om ett tag faktiskt, känns inte fräscht att vakna med gammalt smink. Jag har inga planer för den här dagen än, utan får se senare helt enkelt :) Min mage gör ont också just nu så ska nog gå och ta det där badet, kanske hjälper lite!

Kollar på film!

Sorry för den dåliga uppdateringen idag, men jag orkar typ inte ;D Jag har inget intressant att berätta om just nu och då blir det bara massa tråkiga inlägg. Aja, har spenderat dagen genom att prata med Michaela på facebook typ och kollat på film. Håller på att kolla på The Fog, men pausade den för att äta middag så tänkte kolla klart den nu :)
 
Fick syn på att Paranormal Activity 4 har premiär den 19 oktober!! Den kommer säkert suga röv men jag vill gå och se på den ändå :) Får se om det blir av, beror på om någon vill hänga med ;)
 
 

Hatar djurplågeri...

Varje gång jag ser en sån här bild på facebook så får jag lust att döda den som gör såhär! Det konstiga är att hade det varit en människa så hade jag tyckt det var hemskt men inte brytt mig lika mycket. Det är för att vi människor kan kan försvara oss. Vad kan ett djur göra? Det är så hemskt.
 
Alla som gör djur illa borde få känna på exakt samma sak. Varför inte binda fast människan som gjorde detta mot en bil och köra iväg? Det är inte mer än rätt enligt mig!
 

Torsdag

Godmorgon!
 
Vaknade klockan 6 idag och tog en snabb dusch. Just nu kollar jag färdigt på en film som jag började att kolla på igår, den heter Mr.Brooks. Grymt bra film :) Har ont i magen just nu så ska fortsätta att dega här i min säng och kolla färdigt på filmen som snart är slut :( Får hitta någon annan senare, känner för att kolla på film för min mage värker!

Trött och irriterad

Orkar inte med den här dagen :) Jag är trött och irriterad på typ allt, do I have to say more? Tänker spendera min dag i myskläder och framför bra filmer, måste bara hitta nå först....
 

Idag är man en seg tjej..

Jag har legat och degat framför en film ett tag, haha. Kollade på någon som hette Blindness. Helt okej, men inte så att man vill se den igen. Jag tror jag kommer få mens snart eller har ägglossning, har ont i magen :( Ursäkta informationen haha...
 
Tänkte i alla fall rycka upp mig lite nu, det är ju fint väder liksom! What more can I ask for? Eller okej, det var inte alls fint väder ute såg jag nu. Vad hände med solen? :( Anyway, rycka upp mig var det jag skulle göra! Sätta på lite musik, ta ett glas cola och sminka sig, kanske gör susen? Hoppas det!

False Black Widow Spider

Bara jag som ser likheterna?
 

USCH

Jag satt och kollade på Ensam Mamma Söker och så kollar jag snabbt mot väggen. Ni vet när man ser något fast man reagerar inte första gången man kollar? Andra gången jag kollar ordentligt så ser jag att den här kryper på min vägg och jag lös med lampan och då såg det ut som att den var lite röd! Fatta min panik?! Haha springer ut för jag tänkte först väcka mamma och be henne döda den (jag är livrädd för spindlar) men sen tänkte jag att det var taskigt så tog ett glas och en tallrik haha! Nu står glaset bredvid mig på ett bord och tallriken är över!
 
Jag har typ fortfarande panik, den är äcklig och den skrämde typ livet ur mig! Den är nog inte röd dock haha! Men äcklig är den!
 

Städa nu då!

Jag har legat och kollat på film ett tag, tyckte det var så tråkigt väder + kallt ute idag att jag inte orkar göra annat! Men jag ska dock ta mitt feta arsle upp ur sängen nu och sätta på hög musik och städa :) Man kan inte ligga här hela dagen!

Varit i centrum en snabbis!

Kom precis från centrum :) Hade fått pengar från någonting, jag vet inte vad riktigt men ah.. Det var dock bara 126 kronor men det räckte ju till snus så jag ska inte klaga ;) Nu sitter jag och lyssnar på musik och kollar facebook haha! Lika tråkigt som vanligt!
 

True and... true..


Tråkigt väder det är idag då!

Sminkade mig för ett tag sen och har precis ätit lite mat från igår framför ett avsnitt av SATC. Funderar på om jag ska orka klä på mig och fixa håret också. Vet inte om jag orkar det idag, haha. Jag skyller på vädret, när vädret är tråkigt så blir jag också det. Får se sen helt enkelt, det är ju inte direkt som att jag har någon brådska!
 
Hur som helst så tänkte jag städa idag, känner att de behövs lite! Det får kanske bli en promenad senare också, får se :)

Tisdag

Godmorgon!
 
Vaknade för ett tag sen. Först vaknade jag klockan 5 men jag lyckades somna om! Sitter och lyssnar på låten som jag har lagt ut i inlägget här under. Jag är kär i den, jag bara älskar hans röst! Jag ska ta det lugnt ett tag i alla fall och sen ska jag ta ett bad :)

Stiftelsen - Rotlös


How to train your dragon

Kollade nyss på How to train your dragon. Haha härlig film alltså och draken är ju så jävla söt!! Tänk om man kunde haft den som husdjur, hahaha! Man dör ju lite :) Många har säkert redan sett den, men till er som inte har det så borde ni se den :D
 
Annars så har jag inte gjort så mycket, facebook typ och tvättat av sminket. Jag är sjukt trött alltså. Funderar på att lägga mig ner snart och bara vara! Måste dock lyssna på lite muuusic först!
 

I wish I had these!

Gissa om jag dog lite när jag såg den här bilden? Jag älskar nagellack. Det är så kul! Trots att jag typ inte klarar av att ha skit långa naglar osv. Jag kan spara mina ett tag, sen klipper jag av dom för att de vill ändå aldrig bli så långa som jag vill att de ska bli. Målar de inte heller så himla ofta längre, orkar typ inte, fast idag målade jag faktiskt rosa haha! Men ändå... Hade jag haft detta så hade jag nog aldrig tröttnat på att måla dom!
 

Haha så söt!


Middagen lagad och uppäten!

Sådärja! Dinner is served.... Och uppäten ;) Det gick ju jäkligt snabbt måste jag säga! Gjorde pasta och till den en tomatsås med chili och sedan hade jag bara i lite lök, vitlök och bacon :) Gick ju ner!
 
Måste tillägga att jag inte gjorde tomatsåsen själv, det var en sån där färdig som man värmer på! Bara ifall någon missförstår det liksom!
 

Ska laga middag nu!

Sjukt bra filmen var! Verkligen värd att se om ni inte redan sett den :) Sitter och lyssnar på musik nu, har fastnat i Rihannas nya låt! Sjukt bra :) Ska lyssna färdigt på den och sedan tänkte jag börja med middagen. Jag lovade mamma att göra den idag, mot en snusdosa haha! Bra deal ju ;)
 
Är sjukt trött också! Skulle mer än gärna bara lägga mig ner och somna om, men det ska jag icke göra! Tänkte vara uppe till åtminstone 8-9 så man slipper vakna alldeles för tidigt imorgon, fast de lär jag väl göra ändå höhö! Mycket "sjukt" det blev nu känner jag, haha! Aja, hörs sen :)
 

Gone

Tänkte kolla på film nu! Hittade en Thriller som verkar bra och den blev precis färdig, perfekt ju! ;) Hörs sen!
 
Handling:För två år sedan lyckades Jill fly från en seriemördare som kidnappat henne. När hennes syster försvinner är hon övertygad om att det är samma galning som ligger bakom, och Jill börjar en förtvivlad jakt för att hinna hitta sin syster medan hon fortfarande lever.
 

Comhem har visst döpt om mig!

Hahaha jag dör! Gick till köket för att hämta cola nyss och då får jag syn på posten och ser att det är från comhem. Minns att mamma sa att de hade stavat mitt namn fel och skrivit "Amelie" istället för Emelie. Men hon nämnde inte att de även hade stavat efternamnet fel, så tydligen heter jag "Amelie Källman" HAHA snyggt alltså!

Rihanna - Diamonds


Nu blir det Solsidan!

Jag har precis snackat lite med Michaela i telefon. Pratade klänningar och vinterjackor, haha! Jag vill köpa två klänningar, en till julen och en till nyår! Den till julen ska självklart vara röd och jag vet nog redan vilken jag vill ha och den till nyår ska nog vara silver eller guld. Jag har hittat två fast jag är inte 100% säker på dom än :D
 
Hur som helst, var ju ute och gick en sväng! Blev inte så långt, det gick inte så bra att ta bilder heller för det blåste för mycket haha! Men några blev det! Nu ska jag kolla på Solsidan, det har ju börjat igen! :D
 

Dags för promenixen nu då!

Nu har jag fixat mig, hehe! Skämde ut mig lite, skulle ta en bild efter jag hade fixat mig men det var inge bra ljus i köket så jag drog bort gardinen lite från fönstret och satte mig där och så kommer det en bil och ut stiger en jobbargubbe och jag tänkte inte så mycket på det sedan 1 minut senare plingar det på min dörr hahah!! Han kanske inte ens såg mig, men om han gjorde det så var det lite pinigt!! :$
 
Aja, jag skulle ju som sagt gå ut och gå en promenix efter jag hade fixat mig, så jag tänkte göra det om en liten stund! :) Ta lite bilder, haha!
 

The only one who believes in your lies, are you


Måndag

Godmorgon på er!
 
Jag vaknade nyss, hehe. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle kunna sova igår för jag somnade på dagen och vaknade på kvällen. Men jag lyckades somna om och har sovit tills nu, känns skönt! Väntar på att mamma ska gå och duscha nu så att jag också kan göra de! Hon ska jobba så låter henne göra det före mig :) Tänkte ta en promenix sen efter jag har fixat mig! Hörs sen ;)

10 frågor

1. Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då?
Sex and the city, lätt! De har fina skor, fina kläder, går på massa fester, åker på resor osv! Dessutom, vem hade tackat nej till att bo i New York liksom?
 
2. Vad ville du bli när du blir stor när du var barn?
Det ända minnet jag har från det är att jag ville bli kock väldigt länge, så vi kör på det! Jag tycker ju fortfarande att det är kul att laga mat. Men jag vill inte jobba som det längre.
 
3. Om du var en stor stenbumling, var skulle du vilja ligga still då?
Haha vilken fråga! På en klippa någonstans där det är en fin utsikt, över havet kanske! Och solen alltid skiner på en!
 
4. Du får veta att jorden går under om 12 timmar, vad gör du?
Ringer Christian och säger att han hade rätt! Haha skämt och sido, jag hade nog tillbringat den tiden med nära och kära. De man älskar mest! 12 timmar är inte så mycket tid after all!
 
5. Om vi skulle hänga en dag, vad skulle vi göra då?
Detta var en konstig fråga, det är allt jag har att säga.
 
6. Är du beroende av något?
Ja, tyvärr så är man ju det! Snus och cola. På tal om cola så går det åt helvete med att försöka sluta med den!
 
7. Vem får dig att skratta?
Michaela får mig alltid att skratta på något vis. Det spelar liksom ingen roll hur dåligt humör jag är på, hon lyckas ändå. Jag antar att hon har någon slags gåva ;) Och sedan Anna, hon lyckas också alltid. Och Chrisso! Tre roliga prickar de där människorna!
 
8. Om du fick vara osynlig för en dag, vad skulle du göra då?
Haha, jag skulle ju lätt åka hem till någon och kolla vad den gör hela dagen! Sedan kanske skrämmas lite, så någon tror att det spökar eller något, fast egentligen var det bara jag ;)
 
9. Hur många olika hårfärger/frisyrer har du haft?
Oj, frisyrer vet jag faktiskt inte. Jag tror inte jag har haft så många, inte som jag minns i alla fall. Lugg har jag haft och klippte mig till axlarna en gång, haha! Hårfärger, blondt, svart, brunt och nu rött!
 
10. En sak du inte kan leva utan?
Kärlek!
 

Dark Tide

Ligger och degar i sängen fortfarande. Jag har inte sovit något alls. Det känns ju halvbra. Men det är söndag idag, de dagarna är väl till för att vara hur trött som helst? Haha försöker göra så att det ska kännas lite bättre att jag inte har fått någon sömn! Like usual!
 
Hur som helst, kollar på en film som heter Dark Tide, från 2011. Den är sjukt bra, ungefär som "Into The Blue" fast ändå inte! Tänker inte avslöja något, så om ni blir nyfikna nu så får ni kolla trailer eller helt enkelt se filmen! ;)
 

Text på väggen

Bara jag som tycker det är sjukt snyggt med en text på väggen? Jag tänkte att jag skulle köpa hem vit färg den här månaden och måla om väggarna igen. Jag tänkte även kolla om det finns några mallar till att skriva på väggen med! Jag vill ha någon text, vet exakt vart jag ska ha den men vet inte riktigt vad det ska stå. Men något i denna stilen, fast inte samma text såklart!
 

Petra Marklund - Händerna Mot Himlen

Jag har inte somnat än! Typiskt mig, är pigg nu. Michaela har fått mig att fastna i den här låten btw. Jag gillade den inte så mycket första gången som jag hörde den. Men ju mer jag hör den, desto bättre blir den haha!
 

Råkade somna förut

Råkade somna förut, efter jag hade ätit middag, haha. Så kan det gå när inte haspen är på. Jag kollade precis klart på Ice Age 4 i alla fall och tänkte gå och ta ett snabbt bad! Måste tvätta bort sminket, hehe. Ska försöka somna om sen igen, är fett seg så förhoppningsvis så går det!

Love you

En aning ljus bild. Hade lite problem med att få in en bra inställning när solen skiner! Jag tror dock att jag löste det sen, men jag gillade den här bilden trots att den är så ljus!
 

Degar i sängen

Efter en dag av alldeles för lite sömn och den där långa promenaden så kan man nog inte förvänta sig mer än detta av mig. På med en myströja, sätta upp håret, starta filmen och bara dega i sängen! Men det är farligt att lägga sig i sängen efter så lite sömn som jag fått inatt, trust me on that one! Men jag ska hålla mig vaken tills ikväll för då kommer det bli sådär extra skönt att gå och lägga sig! Nu ska jag fortsätta kolla på Ice Age!
 

Långpromenad

Jag får ursäkta för min otroligt sega uppdatering! Men först och främst så somnade jag klockan 7 imorse för att jag inte kunde sova och sedan så vaknade jag vid halv 11 ungefär, måste varit någon reflex för vanligtvis skulle jag sova lite längre. Gick upp och duschade, pratade med Michaela i telefon i ungefär 1 timme och sedan sminkade mig. Efter det gick jag ut och gick med mamma och min syster, en väldigt lång promenad blev det och massa bilder!
 
Nu hade jag då tänkt att ta det lite lugnt framför en film. Jag hittade Ice Age 4 Continental Drift igår, så jag tänkte se den nu!! Jag älskar Ice Age haha!
 

Dåligaste filmen någonsin

Satan i gatan vad dålig den där filmen va. Verkligen inte värd att se! Man fattar inte ens vad som händer och dessutom var det nå "monster" aktiga grejer som inte ens var ett dugg äckliga och typ människor som fått nå virus. Boring as fuck! Nu ska jag chilla ett tag, sen blir det sleeping time!
 

Evidence

Tänkte kolla på en skräckis nu haha! Ensam! Tur att mamma och min syster är vakna i alla fall. Men iofs så har jag inte så höga förväntningar på denna eftersom skräckfilmer oftast brukar suga nu för tiden.
 

The Script - Breakeven

Världens bästa låt!

Tog ett mysigt bad nyss!

Tröttnade på Sex and the city och chips med för den delen så gick och tog ett mysigt bad! Nu sitter man här och funderar på vad man ska göra. Jag är ganska trött men det känns lite för tidigt att sova nu så frågan är ju vad man ska göra haha :)
 

Fredagsmys

Gick nyss och handlade chips! Den här fredagen verkar inte bli någon höjdare så jag tänkte att jag får göra det bästa av den. Chips och Sex and the city, haha :) Ända som saknas är sällskap, fast jag klarar mig ;)
 

Tre fina tröjor!

Gillar verkligen de här tröjorna! De är från Nelly, de hade man ju inte tackat nej till! Fast jag ska ju köpa vinterjacka så jag får vänta med annat :) Men man dör ju inte av att kolla lite.
 

Kan man prata högre...

Jag är sjukt frustrerad just nu! För mammas kompis är här och dom pratar så jävla högt, måste man prata som att man hade en mikrofon installerad vid sidan av munnen? Och inte stänger de min dörr heller, så det är väldigt irriterande. Jag orkar inte gå upp och stänga den för då kommer han börja prata med mig också och jag orkar inte de just nu, haha.
 
Jag somnade förut, gick nog upp för tidigt imorse. Det blir så när jag sover för lite och går upp för tidigt. Haha aja, jag ska väl fortsätta lyssna på när dom pratar i köket... Det är ju det ända man hör just nu...
 
 

Fil med flingor

Jag har legat och kollat på Sex and the city ett tag, men stoppade det för att gå på toaletten. Satte på tvättmaskinen och plockade undan lite saker som jag tagit fram när jag fixade håret! Gjorde även en skål med fil och flingor som jag tänkte äta nu! Orkar inte laga någon mat, så det får bli min lunch!
 

Färdigfixad

Nu har jag fixat håret och allt! Sitter och pratar med Michaela på fb lite haha :) Tänkte chillpilla en stund innan jag måste sätta igång med städningen och sätta på tvättmaskinen!
 

Chillar lite

Sitter i sängen nu och chillar lite, haha. Lyssnar på lite bra musik och väntar på att min fru Anna ska ringa mig igen :) Tänkte sätta mig i köket om ett tag och sminka mig, sedan fixa håret och klä på mig! Idag ska jag faktiskt vara duktig, något som jag inte alltid är ;) Tänkte hjälpa mamma lite, tvätta ska jag göra! Måste även ta tag i mitt rum...
 

Höstbilder

Gick ju som sagt ut på en promenad. Jag hade velat gå längre men det är så tråkigt att gå ensam så det blev en kortis! Nu sitter man och fryser haha. Jag tog inte de bästa skorna om man säger så, det var liksom lite blött ute så det gick igenom skorna så mina fötter är iskalla! Men det gör inget för jag ska hoppa i ett varmt bad nu anyway :) Tog i alla fall massa bilder när jag var ute och gick ;)
 

Fredag

Godmorgon! Blev väckt av mamma imorse, hade lånat lite av hennes smink igår och det hade hamnat i mitt rum. Försökte somna om men det gick inte så tillslut gick jag upp! Jag har precis ätit lite frukost i alla fall. Gjorde hemmagjord varm choklad! Jag har aldrig gjort det själv förut men det smakar ju precis som oboy, så det kan man göra fler gånger :) Mysigt nu när det börjar bli mörkt och kallt ute!
 
Jag tänkte vänta tills det blir helt ljust och sen ska jag ut och gå en promenad! By the way, minns ni mitt inlägg om att sluta med colan men att jag har världens sämsta självdiciplin? Det gick först inte så bra men jag tänkte ta upp det nu igen. Lika bra nu när colan ändå är slut! Så nu kör jag, på riktigt den här gången :)
 

Är så jävla trött!

Det känns som att jag borde vara as pigg just nu med tanke på hur länge jag sov. Men jag är så jävla trött! Lyssnar på Sugarcult - I Changed My Name och ska gå och ta ett bad så fort den låten tar slut :) Sedan tror jag att det blir att dejta kudden, kanske nå avsnitt av SATC innan jag somnar!
 
Hörs imorgon!
 

VILA eller Tommy Hilfiger

Sitter i köket och väntar på att mamma och min syster ska komma hem igen från centrum. Mamma skulle köpa snus till mig, mot att jag hjälper henne med nya kortet från comhem som ska in i boxern eller vad det nu är! Och jag har sån beslutsångest för vilken jacka jag ska köpa så nu lägger jag ut dom igen, VILKEN ÄR FINAST?
 

Ooops...

Jag råkade somna förut idag, haha. Skulle ta en powernap men den blev lite längre än vad jag tänkte. Lätt hänt, hihi. Speciellt när man inte har så mycket att fördriva tiden med på dagarna. Jag väntar ju bara på att få börja lärlingsutbildningen! Det är tur att det är så kort tid kvar på det här året i alla fall så jag inte behöver vänta sååå länge till!

Forgive and forget

Trodde att jag skulle få den där känslan igen. Ni vet när det gör ont av saknad och smärta? Men jag fick inte det. Jag känner ingenting. Jag saknar inte dig ens. Jag är bara arg, för att du har gjort så att jag hatar dig nu. Bitar av konversationen spelar upp sig i mitt huvud ibland och jag tänker att jag kanske inte skulle tagit i så hårt. Men du förtjänar det, för det finns gränser och du nådde min.
 
Du är ett avslutat kapitel, du är död för mig. Du har ingen aning om hur mycket du har sårat mig. Tagit sönder mig, men jag har alltid ställt mig upp igen, fortsatt gå, försökt sätta alla bitarna på rätt plats igen. Det här var sista gången som du får ta sönder mig. Jag har nu ställt mig upp och bitarna sitter nästan på plats igen. Jag ska fortsätta gå, aldrig blicka tillbaka, förlåta dig och glömma dig.
 

Svart/grå sotning

Testade en ny sminkning! Jag hittade en as bra steg-för-steg på att sota med svart, så gick efter den ;) Det kan behövas lite träning och så vidare. Men jag gillar att det blir väldigt intensivt när man använder kajal och svart ögonskugga under ögonen. Det är alltid kul att testa nytt, man lär sig av det också :) Bjuder på lite mobbade bilder då, så får ni se hur den blev ;p
 

Inget smink haha

Bjuder på två bilder utan smink. Jag ser ut som en bajs but who cares! Man vaknar ju tyvärr inte upp och ser ut som en prinsessa. 
 
Tänkte lyssna på lite bra musik och sedan ska jag fixa mig! Idag ska jag göra lite vettiga saker, så som att städa mitt rum! Mamma tjatar som sagt och igår var hon på hyfsat pissigt humör för att jag inte hade städat än. Gotta make her happy today ;)
 

Börjar morgonen med ett skönt bad

Började min morgon genom att ta ett skönt bad. Igår när jag skulle bada så var vattnet först ljummet, sen varmt, sen blev det ljummet igen och sedan varmt igen och till sist iskallt! Haha så det var som att bada i en isvak så jag bara tvättade av sminket och gick upp. Men idag var det varmt så gjorde det jag inte hann igår, raka benen och smörja in mig! Jag har faktiskt blivit brun! Jämförde mitt ben mot Michaelas igår och det var lite skillnad faktiskt, kul att krämen fungerar! :)
 
Jag funderar på om man ska göra något att äta, fast vet inte vad jag vill ha. Ska fundera över det framför ett avsnitt av Sex and the city!

Böneutrop i Sverige

Ingen har väl missat nyheten om böneutrop i Sverige? Jag tycker inte att det borde godkännas! Jag tycker att alla får tro på vad de vill och ha sin religion. Men Sverige är ändå Sverige, borde det inte få vara lite svenskt åtminstone? Men våra politiker är ju så fega, det står klart och tydligt att de inte vågar säga nej. Att det bara var Krisdemokraterna som motsatte sig beslutet.
 
Och jag vet, det är ett känsligt ämne för vissa människor men jag hoppas att ingen får psykryck för att jag säger vad jag tycker om detta. Tänk på att alla har rätt till sina egna åsikter! Och min är att det inte borde godkännas :) Vad tycker ni om detta?
 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15515190.ab

Svårt val

Jag har funderat jättemycket på detta med vinterjackor. Det är ju snart dags att köpa en. Det ända jag vet är att jag vill ha en kort med pälskrage och så hittade jag dessa två på Bubbleroom. Jag gillar verkligen Tommy Hilfiger jackan men jag är så rädd att den är för glansig. VILA jackan har finare päls men jag vet inte om jag gillar själva modellen på jackan. Jag ska visserligen ut och kolla först, tänker inte beställa förrän jag har kollat om jag kan hitta en fin ute! Men om jag nu inte gör det så är frågan, VILA eller Tommy Hilfiger?!
 
 
 

Kul att vakna nu

Jag misstänkte att klockan skulle vara något i den här stilen när jag vaknade för att jag var så jävla törstig. Och jag misstänkte även att jag inte skulle kunna somna om. Guess what? I was right! Visst, det är skönt att vakna upp och känna att man verkligen fått sova de timmarna man behöver, men var det tvungen att vara klockan 4 på natten haha? Tyyydligen! Aja, jag ska inte klaga faktiskt, jag kunde ju åtminstone somna tidigt :D

Mår illa...

Fy satan vad illa jag mår just nu :( Haha fast har inte ens ätit mycket choklad men den var så jävla söt! Men iofs så är det de som är bra med choklad, man kan bli jättesugen på det och sen när man äter det så försvinner suget ganska snabbt eftersom de är så sött! Så är det i alla fall för mig!
 
Tänkte gå och ta ett bad så fort mamma är klar i badrummet och sedan bara ligga och glo på ännu mer Sex and the city avsnitt tills jag somnar! Hörs imorrn :)

Choklad!!!

Nu har man varit med Michaela ett tag, vi gjorde inte så mycket. Låg i min säng och höll på med datorn, lekte lite med kameran och snackade. Hon följde med till centrum för jag skulle handla cigg till mamma + snus till mig och choklad!! Jag blev så jävla sugen på det helt plötsligt så var tvungen att köpa! Känns inte så bra att äta det men ibland tar suget över helt och hållet..
 
Fast innan jag ens öppnar den så tänkte jag fixa med lite bilder som jag och Michaela tog, mest skämt-bilder så vettefan om jag kommer lägga upp några. Ska även skicka dom till henne på mailen, sen ska jag njuta av min choklad och glo på Sex and the city!
 

So bored...

Jag är sååå uttråkad just nu haha! Sitter och väntar på att Michaela ska komma tillbaka från bil-shoppingen! Den bajshålan skickade en bild på en grön ferrari, tror det var en ferrari i alla fall. JAG DOG! Jag har en liten thing för dessa skönheter! ;) Ferrari, porsche, lamborgini, you name it baby! I love them!! Den sitter nu finfint som min bakgrund på mobilen så jag kan drömma söta drömmar om den varje natt och låtsas att den är min!
 
 

Irriterad, trött och hungrig

Nu har jag fixat mig, haha. Eller blev klar för rätt längesen men ändå! Mickis kom förbi en snabbis, hon skulle åka med sin kompis och kolla bilar och sen komma hit igen :) Lär väl hinna ses ett tag, hehe! Jag är inte på så bra humör idag, haha tror det är vädret! So I blame the weather! Trött är jag också så hoppas man kan sova ikväll! Och hungrig, haha! Nej, nu får jag sluta :) Jag ska lägga mig och glo på Sex and the city i alla fall!
 

Ska sminka mig nu!

Michaela ringde och väckte mig nyss. Jag måste ha sovit jävligt hårt om jag inte ens hörde mitt larm. Klockan är ju tyvärr inte 10 just nu men ah, what to do? Tänkte att jag ska flytta mig till köket och sminka mig innan Michaela kommer i alla fall. Hörs om en stund :)

Powernap

Jag ska ta en powernap tills klockan är 10 tror jag. Det finns inget att göra just nu och ögonen börjar kännas väldigt tunga! Men jag ska vara uppe vid 10, senast 11. Michaela kommer nog hit idag, så tänkte att jag skulle få städningen färdig innan + att mamma tjatar om det! Hörs om några timmar ;)

Ge mig....

Bara för att byta samtalsämne från den där äckliga spindeln i mitt badrum så kommer här lite klänningar som jag önskar att jag hade just nu! Min dröm just nu är typ att jag fick shoppa för hur mycket jag ville en dag och inte behövde betala ett ända öre haha!
 
Vad skulle ni köpa om ni fick shoppa för hur mycket ni ville en dag?
 

Sovande spindel?

Ja, alla verkar kunna sova just nu förutom jag.
 
 

Kan inte sova

Jag har försökt sova fett länge nu. Men det går inte, haha typiskt mig :/ Sitter och lyssnar på musik istället, hittade världens bästa låt som jag inte har lyssnat på, på hur länge som helst!!
 
 

-


Äcklig spindel på väggen i badrummet...

 

Body Lotion 24H* Gradual Light Tan

Köpte en Body Lotion från L´oréal för några dagar sedan! Den ska tydligen göra så att man blir  brunare så jag kände att jag ville prova eftersom jag inte orkar slösa pengar på solarium. Jag har inte märkt så jättemycket resultat än men har bara användt den i tre dagar hittills och det tar nog lite tid innan färgen kommer. Men i ansiktet så har jag faktiskt blivit lite brunare :) Man ska använda den 1-2 gånger om dagen men jag har hittills bara användt den 1 gång om dagen, så beror säkert lite på det också! Men jag gillar den för man får inga fläckar ;)
 

Mysbad

Tog mig ett riktigt mysbad för en stund sedan, tände massa ljus och gjorde skum! Eller ja, det var mysigt tills jag märkte att varmvattnet inte var varmt längre. Ibland slutar det funka och sen kommer det tillbaka igen, haha. Men hann i alla fall raka benen osv så jag är nöjd ändå ;)
 
 
 

Chilldag

Idag har jag inte gjort så mycket, därför det blir så dåligt med uppdateringen. Jag har typ vaknat, chillat, ätit middag och nu chillar jag igen haha. Jag har inte ens orkat fixa mig, haha! Men det hinner man ju göra imorgon! Tänkte i alla fall visa min "brun utan sol" som jag köpt senare!

No time for assholes

Varför har allting blivit en lek nu för tiden? Människor har ingen respekt alls för andras känslor utan gör saker som att skicka några sms och sedan 3 dagar senare säga att det var någon annan som skrev det från sin mobil. Jag tycker att det är så jävla respektlöst, fegt och omoget gjort! Men och andra sidan så finns det ju människor som är precis det! Vad spelar det för roll vem det var egentligen? Det handlar ju inte om det. Det handlar om att det ens blev gjort, att en "vuxen" människa inte kan hålla koll på sin egna mobil. Att det är respektlöst. Bara för att någon inte har känslor så betyder det inte att en annan inte har det och då kan man respektera det och inte beté sig som ett svin.
 
Just sayin'

Äntligen fungerar internet igen

Hej!!!
 
Ni undrar säkert var jag har varit? Jo, det är så att mitt internet stängdes av ett tag, blev lite problem med det men nu fungerar det igen så nu är jag tillbaka haha! Jag höll på att dö utan internet typ, haha man är ju så van att ha det så när man inte har det blir allting sjukt tråkigt!
 
Men som sagt, är tillbaka nu :)