Vill köpa nytt smink!

Jag vill köpa massa nytt smink! Speciellt en primer, det har jag tänkt köpa hur länge som helst men inte orkat eftersom de är ganska dyra. Men på ELF's (eyeslipsface.se) hemsida kostar de typ 16 kronor! Det ända svåra är att beställa eftersom det inte är från sverige. Men får ta hjälp av Michaela när jag får pengar eftersom hon handlat därifrån förut :)
 

For assholes with girlfriends

While you're ignoring her
Another guy is giving her attention
 
While you're giving her problems
Another guy is listening
 
While you're too busy for her
Another guy is making time for her
 
While you're making her cry
Another guy is trying to make her smile again
 
When you're not sure if you still want her
Another guy has already figured it out

Sex and the city och choklad

Jag är som sagt inte på världens bästa humör idag! Ligger och kollar på Sex and the city och äter choklad haha. Men det blir bättre, är bara lite trött på vissa saker och vissa människor! Ska snart gå och tvätta av sminket för helt onödigt att ha det på sig, orkar inte de :) Gick aldrig och solade heller, tar det en annan dag!
 

Funderar på att gå och sola!

Dålig uppdatering idag känner jag, men finns inte direkt något att skriva. Jag har inte gjort något speciellt idag och kommer antagligen inte att göra det! Funderar dock på att gå och sola idag faktiskt, det blev ju inget igår :) Ska höra med min kära mor om hon vill följa med mig som sällskap, det är så tråkigt att sola ensam..

Vaknade klockan 3 haha

Det gick inte så bra att dygna. Jag vaknade klockan 3 idag, haha! Känns inte så bra men det är inte så mycket att göra åt den saken just nu. Inte nog med att jag vaknade sent så är jag på dåligt humör också. Irriterar mig på massa saker.
 
Ska äta middag om ett tag och sen blir det städning som gäller. Mitt rum ser ut som att det har varit andra världskriget!

Ska dygna!

Jag har bestämt mig för att dygna haha! Kan inte sova så det får bli så, kanske man ställer dygnet rätt ännu en gång för det är lite ostabilt nu! Tog ett bad i alla fall, igen haha! Kände att jag ville raka benen osv, tvätta håret också. Egentligen bara för att fördriva tiden lite. Det fungerade ju ganska bra i alla fall hehe! Fast nu har jag ingen aning om vad jag ska göra...
 

My feeling right now


Tagit ett snabbt bad, nu blir de sängen igen

Råkade somna förut så gick upp för en stund sedan för ett snabbt bad. Tänkte göra min ansiktsmask men den började svida som bara den när den kom på huden så jag vågade inte använda den! Det var ju tråkigt :( Den fick åka i soporna istället, för vad jag vet så ska inte ansiktsmasker svida? Ska snacka lite snabbt med en vän nu och sedan fortsätta sova :)
 
Hörs imorgooon!

Bakpotatis!

Tror det var igår som jag öppnade kylskåpet och trodde att jag såg bakpotatis och så blev jag jättesugen på det! Gissa hur besviken man blev när det sedan visade sig vara en vanlig potatis? Bara väldigt stor haha! Men så idag fick man det till middag ;) Gooott!
 

Ny tröja och ansiktsmask

Nu kom mamma hem med min ansiktsmask och en tröja. Inte riktigt den färgen som jag hade förväntat mig kanske men ah! Det kanske kan vara fint till svarta jeans och något guldigt halsband eller så! Jag får väl prova imorgon, för idag orkar jag inte ;)
 

Myströja

Jag hatar när man har hela garderoben full av kläder men ändå så hittar man inte ett skit att ha på sig, så jag gav upp. Det fick bli min myströja istället! Jag orkar seriöst inte bry mig idag, det är världens tråkigaste väder ute ändå! Jag ska gå och spela The sims 3 tills mamma kommer hem så får man se om hon har köpt något roligt till mig, hihi
 

Ska snart fixa håret!

Nu har man fått i sig lite lunch, sminkat sig och hjälpt mamma att betala räkningarna. Haha, hon vet inte hur man gör på internet så jag får alltid göra det! Jag ska snart gå och fixa håret i alla fall, väntar bara på att mamma och min syster ska dra så man kan ha på hög musik och njuta av att vara ensam hemma ett tag ;) Tycker det är så skönt!
 
Mamma ska till Tumba hehehe! Hon ska köpa en ansiktsmask till mig, men hoppas att man får något mer kanske :$ Ikväll ska jag även gå och sola, känner verkligen för det idag! Vill bli brunis!

Torsdag

Blev nyss väckt av att mammas kompis sitter i vårat kök och snackar sjukt högt! Han är typ kär i mamma och varje gång han kommer så snackar han om det och tror att han ska kunna prata med mig så att mamma blir kär i honom också. Han är från Turkiet eller något, haha. Inte för att jag har något emot det, han är snäll men otroligt jobbig för han förstår inte att folk inte kan bli kära bara sådär och det verkar inte spela någon roll hur många gånger hon säger att hon bara är hans kompis för han tar inte in det! Man vill typ banka in det i skallen på människan! Hur svårt kan det vara att fatta en sån sak egentligen?!
 
Haha aja, nog om det! Jag vill ta ett varmt bad men ska vänta tills han går för jag tänker inte prata med honom. Får se vad man ska göra idag, städa skulle behövas i alla fall. Haha aja vi får höras efter badet när jag har vaknat till lite mer :)

The sims 3 har slutat funka :(

Jag skulle sätta mig och spela The sims 3 men tydligen så fungerar det inte längre. Det stängs bara av och så kommer det upp en ruta där de står något och sen stängs de av. Jag får väl fixa de någon dag, orkar i alla fall inte börja med de nu för antar att jag kommer få installera om hela skiten :(
 
Jaja, jag tänkte fixa min säng nu för madrassen och lakanet ligger helt cp, och det är inte så skönt att sova på hehe! Sedan blir det att glo på Sex and the city tills man somnar!
 
 
 

Mission: Sluta dricka cola

Jag sitter och funderar på om man ska försöka avbryta detta beroendet som jag har när det gäller cola. Det vore bara så skönt att slippa känna att det är något som man måste ha varje dag. Sedan att man dricker det någon gång ibland är en annan sak. Men inte varje dag. Efter jag har druckit upp colan imorgon så ska jag inte köpa en ny!
 
Jag kommer antagligen bli tjurig och få världens fetaste huvudvärk men då får jag fan ha det! Min motivation är att gå ner några kilon och jag vet att jag kommer göra det om jag slutar dricka cola! Den här gången ska det gå trots min dåliga självdiciplin! Den kommer bara bli starkare när jag märker att jag kan om jag vill :)

Ätit lite, heheheh

Åt middag för ett tag sen. Jag förstår inte hur jag lyckades få i mig mat IGEN! Haha fast jag åt inte mycket alls, but still! Snacka om matkoma efter de haha! Satt där en stund och snackade med mamma och syrran lite, men dom är tråkiga höhö. Fick tråkigt så jag målade tånaglarna i olika färger, hahah! Och nu sitter jag och lyssnar på musik!
 

System 4 - climbazole schampoo

Mamma köpte ju ett schampo till mig för inte så längesen. System 4 heter det. Hon har tjatat på mig att jag ska använda det sen hon köpte det så jag bestämde mig för att testa det idag. Enligt baksidan så ska det vara ett effektivt specialschampo mot olika problem i hårbotten. Det ska hjälpa mot saker som torrt mjäll, klåda och för tidigt håravfall. Den ska även lugna irriterande hårbotten, bevara den lämpliga fuktighetsbalansen, skydda hårfärgen och ge volym.
 
Jag har nämligen psoriasis på ett ställe i min hårbotten och det gör att jag tappar mycket hår så jag har ganska tunt hår. Jag vet inte hur jag har fått detta eller varför, men jag tippar på att det är någon allergisk reaktion mot hårfärg för när jag var yngre så färgade jag håret väldigt mycket. Först skulle man ha brunt, sen ville man bli svarthårig och sedan blond, så ni kan ju tänka er skadan det gjorde. Hur som helst, jag hoppas detta fungerar :) Hittills har jag ju inte känt någon skillnad, men jag har ju å andra sidan bara användt det en gång ;) Förutom att håret faktiskt känns väldigt rent!
 

Kebabtallrik

Nu har jag ätit och kollade på Ung & Bortskämd samtidigt. Det är så jävla bra haha! Tycker det är tråkigt att David och Hind fick lämna för tycker det var kul när alla var där men ah :) Kebabtallriken satt fint i alla fall, fast känner mig som världens fetto nu! Tur att man inte äter sånt varje dag i alla fall!
 
Loggade in på facebook och överraskades av att min kusin är gravid! Haha jag blev sjukt glad av att se det, jag vet inte varför! Jag älskar bebisar! Söta, gosiga, roliga! Haha jag vet att de är jobbiga också men det är ju inget man tänker på när man själv inte har nå barn ;) Stort grattis till henne i alla fall!!
 

Duschat och sminkat mig

Nu har jag tagit en dusch och sminkat mig, haha. Sitter och väntar på att mamma ska komma från centrum med en kebabtallrik till mig. Haha, jag blev så jäkla sugen på det! Fast man känner sig som ett fetto när man äter sånt men ibland får man! Efter jag har ätit så ska jag sätta i mitt hår och måla naglarna. Sedan lite senare tänkte jag städa lite :)
 

Onsdag

Vaknade nyss.... Kunde verkligen inte sova inatt så jag somnade när klockan var typ 6 på morgonen. Det känns ju inte så bra för jag vill ju inte vända på dygnet igen! Haha men ah, jag hoppas att jag kan sova ikväll i alla fall. Ska nog vakna till liv och sen fixa mig lite om jag orkar!

Nu ska jag spela och sedan sova!

Tog nyss ett snabbt bad och tvättade av sminket :) Ska gå och spela om en stund,  har inte gjort det än. Det får bli mitt avslut på den här dagen typ haha! Ska försöka somna lite tidigare idag än vad jag gjorde igår, somna runt 3 på natten igår och det är icke bra!! Vill verkligen inte vända på dygnet igen ;p
 
Men aja, vi höres imorgon :)
 

Hihi

If I lay here, If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?
 

Resultatet

Nu är håret färdigfixat. Jag vet inte om det blev så mycket vågor, antar att man får träna lite så kanske det blir bättre resultat! Men skulle ju som sagt bara prova. Vad tycker ni, är det finare som lockigt än "vågigt"?
 

Precis ätit middag

Nu har man precis ätit middag, har inte blivit nå The sims 3 än. Men jag ska spela det sen, tänkte ta håret först för det är så jobbigt och jag kommer aldrig orka senare! Jag vill ju som sagt testa om det går att göra det vågigt, frågan är ju om det blir snyggt så får se! Om det inte blir snyggt så får det tyvärr bli lockar igen!
 
Bulgur, falafel och någon dressing :) Gott!
 
Mamma är inte så duktig på att ta bilder, höhö! Och jag ser ut som världens bajs idag, men det bjuder jag på!
 

Kollat på Ensam mamma söker

Jag har legat och kollat på Ensam mamma söker precis. Haha, det är så bra! Jag är så sjukt trött och seg så det finns inte, förstår inte hur jag kan vara såhär trött idag! Makes no sense! Men det är lite skönt att göra ingenting ibland även om man blir väldigt rastlös.
 
Funderar på att slå mig ner i soffan och spela The sims 3 fram tills middagen är färdig faktiskt! Det finns inte så mycket annat att göra.. Eller jag ska ju fixa löshåret men tar det lite senare :)

Höst


Fikat lite :)

Mamma gick och handlade åt mig, så kom hon hem med kärleksmums :) Tror det heter så?
 
Syrran :)
 
Någon linjal som min moster hade hittat när hon städade hemma hos sig. Min mamma hade den tydligen när hon var liten haha. Det står "Jeanette 6D" på den! Lite kul när man hittar saker från när man var liten ju!
 
Mamma :)

Vill åka utomlands...

Jag har verkligen lust att sätta mig på ett plan någonstans där solen skiner och det är varmt så man kan bada och sola hela dagarna långa! Och sedan på kvällarna festa! Haha! Det vill jag göra nu!
 
Synd bara att man inte kan det... Måste fixa ett pass och sen ska jag lägga undan pengar tror jag, så ska jag åka någonstans och bara njuta av sommaren som man aldrig kommer få i sverige hehe! ;) Det är ju fan alltid sämst väder här och somrarna är alltid så korta så man hinner knappt med dom..,
 

Seeeg!

Jag blev helt seg nu efter jag har duschat, ätit och fixat mig. Vet inte vart de kom ifrån, jag sov ändå ganska länge idag haha! Men aja, det får bli en mysdag idag, jag orkar inte klä på mig osv. Men ska i alla fall ta och fixa löshåret om ett tag, tänkte prova göra det vågigt :)
 

Tisdag

Hejhej!
 
Vaknade för ett tag sen! Men har legat och dragit mig i sängen, det är ju så skönt hehe ;) Nu sitter jag och väntar på att mammas kompis ska gå härifrån för han är så jävla jobbig. Om jag går ut från mitt rum så kommer han börja prata med mig och jag orkar inte de, haha!
 
Blir väl en dusch så fort han har gått härifrån :) Ska fixa lite med mitt löshår sen, borsta det och se om man kan göra något annat än lockar med plattången! Det finns ju alltid bra videor på youtube, så ska kolla där :)
 
 

Nu är det fan sovdags

Fastnade lite vid datorn och tv:n i vardagsrummet! Jag kollar nästan aldrig på tv längre, men så var det CSI och det var så intressant så fastna framför de haha. Åt lite nachos som jag doppade i sån där tacosås till det. Spelade lite också men det blir snabbt tråkigt tyvärr och tiden flyger förbi när man spelar, så nu är det bums i säng! Det sista jag tänker göra är att vända på dygnet igen. Godnatt!
 

What to do?

Det kändes lite tråkigt att se Sex And The City igen så jag pausade det. Pratade med en sötnos i telefon istället också. Mycket roligare, hihi! Men han skulle sova och jag är inge trött än (konstigt nog) så jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu!
 
Man kanske borde spela The sims 3?! Haha min sims hund dog, så fick adoptera en ny. Men de hade tyvärr ingen mops :( Vet ni hur glad jag hade blivit om de hade funnits en mops eller?!? Hahaha! Nej, nu får jag fan sluta tänka på mopsar!
 

Världens sötaste hund

Om jag köper en hund någon gång så ska det vara en Mops! Haha man dör ju av dom, speciellt valparna! Så jävla söta! Önskar man hade en här just nu att ligga och kramas med hihihihi!
 

Kör en favorit i repris!

Tog precis ett snabbt bad och tvättade kroppen och ansiktet! Sitter i sängen nu igen och har tänt lite ljus, tänkte lägga mig och kolla på Sex And The City Säsong 1, kör en favorit i repris ;) Jag älskar den serien, har sett den hur många gånger som helst men tröttnar aldrig!
 
 

What doesn't kill you makes you stronger


Bästa


Vanilla Kiss Body Splash

Älskar denna! Man luktar typ nybakta bullar haha!
 

The sims 3 nuuurå

Funderar på att typ skita i allting och bara ligga i sängen hela dagen. Ända problemet är att man blir så jäkla rastlös av att ligga still så lär väl inte bli så ändå haha. Det hade dock varit skönt! Men jag är redan rastlös så ska sätta på mig nå mjukiskläder och placera my butt in the sofa! Fast jag är inte så sugen på The sims 3 just nu, men det finns ju fan inge bättre att göra hahah!
 

Det måste va på liv och död, det måste kännas i ditt hjärta på riktigt

 

Måndag

Godmorgon på er!
 
Fick tvinga mig att vakna när mitt larm började tjuta. Jag hade sjukt svårt att sova igår så somnade lite sent men är ändå vaken tidigt idag, så det känns ju bra! Sitter just nu med världens största tjocktröja på mig och försöker bli varm. Det är så kallt här på morgonen. Tänkte snart bege mig till badrummet för ett skönt bad så blir man varm!
 
Har inga direkta planer för den här dagen. Jag tänkte nog ta en promenad med kameran senare idag, kan ju vara kul :) Jag skulle vilja göra något med löshåret också. Det har ju varit lockigt ett bra tag nu, någon som har något tips på vad man kan göra?
 
 

Ska spela lite!

Det händer inge kul här så jag ska gå och sätta mig och spela lite The sims 3 innan jag ska ta en dusch och sova. Min sim växte upp till vuxen idag och fick en jävla ålderskris så hon ville flytta till ett nytt hus så jag måste bygga det haha! Det känns en aning jobbigt, men det är kul också!
 
Ser ut som värsta bajsen just nu för att jag är helt ofixad + att jag är så sjukt jävla trött! Förstår inte hur jag kan vara såhär trött haha. Men det blir sovdags när jag tröttnat på att spela och tagit en dusch i alla fall :) Hörs sen!
 

Trött tjej!

Börjar bli sjukt trött haha. Måste vara efter gårdagen alltså ;) Dock så är det skönt att sova tidigt så det gör inte mig något, fast jag ska inte sova förrän om typ 2-3 timmar haha :)
 
Meeen... Jag är uttråkad nu... What to do?
 

Bilder från igår

Lite bilder från igår, haha. Ungefär det vi gjorde hela kvällen tills vi gick och la oss och sen fortsatte det typ på morgonen. Förutom ölen och maten förstårs!
 

Testade kameran lite

 Eftersom Michaela hjälpte mig lite med hur man ställer in bländare osv på kameran igår så ville jag prova lite idag. Men jag orkade inte gå ut för det är fan svinkallt ute, så blommorna på balkongen fick bli mina testkaniner haha. Inte världens bästa bilder kanske, men eftersom jag ändå bara testade lite så skiter jag i det ;) Ska nog ta en promenad imorgon om inte vädret är allt för kasst!
 

Söndag

Hejhej!
 
Jag var ju med Michaela och Anna igår! Vi lagade wok och typ chillade framför datorn i mitt rum, lyssnade på bra musik osv! Mickis skulle spela The sims 3 också men det gick tyvärr inte så bra för det hängde sig när hon skulle göra en häst, haha så vi sket i de :)
 
Dom åkte i alla fall precis så jag tänkte ta bort alla sängkläderna i min säng, lägga de i tvättmaskinen och ta ett bad. Haha känner för att tvätta dom, det bästa som finns är att ha nytvättade och en nybäddad säng när man ska sova på kvällen! Lägger nog upp lite bilder senare, jag orkar inte hålla på att fixa med de nu ;p

Väntar på Michaela och Anna

Sitter och väntar på att jag ska gå till centrum och möta Michaela och Anna just nu hehe!!! Vi ska ha roligt idag, laga wok, spela the sims 3, kolla film, leka med min kamera osv ;) Lär väl komma bilder senare och ah, bloggar laaater aligator!

Duschen nu :)

Nu har man ätit lunch :) Det blir att rulla mot duschen nu och sen fixa sig och sedan bara chilla tills my love anländer till mig! Det ska bli så kuuul att träffa henne, längesen nuuu!
 
Haha fångade lite halv-roliga bilder på mamma så de fick vara med i mitt kollage ;) Hörs när jag är färdig fixad i alla fall!
 

Ny spegel

Mamma kom hem nyss med en ny spegel till mig, den här gången köpte hon en varsin! Lika bra kanske eftersom jag verkar vara en mästare på att ha sönder dom. Byggde ihop den lite snabbt haha. Jag hade vela ha den som ser ut som ett hjärta på förpackningen, om ni kan se de? Fett söt ju!
 
Nu ska jag vänta tills lunchen är färdig. Ligger och kollar på Djurakuten så länge, såg världens sötaste mops! Nu vill jag ju ha en haha! Drömma kan man ju alltid göra ;) Efter lunchen blir det en dusch och sen vänta hit min andra halva (Michaela), vi ska ha bästiskväll idag! Det var ett tag sen som vi sågs och ens hade det, så det är dags nu ;)
 

Lördag

Förlåt för världens sämsta uppdatering igår, haha. Jag hade fullt upp med lite planer som inte blev som de skulle och sen så var jag så sjukt trött också. Precis vaknat till liv i alla fall och väntar nu på att mamma ska komma hem från Tumba. Jag har sån jävla huvudvärk, inte okej alltså! Får hoppas att den försvinner av sig själv snart :)
 
Får se vad som händer idag i alla fall, haha. Jag hade typ planer för helgen som inte blev av så nu får man helt enkelt se istället! Hoppas på något kul i alla fall :)

Hade sönder en spegel :(

Gick ju och tog ett bad någon gång efter middagen som jag knappt åt! Testade den där färginpackningen, var nog bra men hon sa att det går bort lätt från saker och ting. Men det gjorde den ju desvärre inte. Jag har nog lite ljusröda fläckar i pannan haha.
 
Dessutom råkade jag ha sönder en spegel i badrummet, den bara ramlade helt plötsligt haha! Tur att den ena sidan inte är sönder i alla fall! Det är verkligen typiskt mig, det är en sån där liten rund spegel som står på en fot och så är ena sidan typ förstoring och andra normal och jag vet inte hur många såna som jag lyckats ha sönder!! Haha har nog otur med speglar? Dessutom betyder de typ att man får sju års olycka? I hope thats not true!!
 

Städat och varit på banken

Då har man städat som en galning, hängt upp kläder, dammsugit och bäddat om hela sängen! Och även hunnit gå ner till banken, skulle göra en insättning men de tog inte emot kontanter längre så de sket sig. Men fick en kort promenad i alla fall, kan ju vara skönt ;)
 
Nu ska jag ta det lugnt, i alla fall tills efter middagen. Tänkte ta ett skönt bad sen och raka benen, tvätta håret med den där färginpackningen osv! Det kan behövas!
 
 

Färdig fixad, dags för lunch!

Då var man färdig fixad. Lekte lite med kameran efter. Trodde att jag skulle bli så jävla dålig på bild när jag köpte den för jag att jag har alltid tyckt att man ser annorlunda ut med systemkamera än vanlig kamera för att det är så bra kvalité. Nu menar jag inte att jag blir bra på bild men bättre än jag trodde ;) Fast de kanske är för att jag tar på mig själv och det inte är någon annan som tar bilden, då är man ju lite mer fokuserad!
 
Jaja, tänkte gå och värma min lunch nu :) Haha blir samma som igår, mamma har ju fullt upp med köket så min syster fick gå och handla lunch till oss. Men det är gott, så det gör inget :) Dock så verkar mamma lite missnöjd nu, hon tycker färgen är dålig. Men det blir nog bra tillslut :)
 

Torsdag

Godmorgon! Vaknade precis haha. Det första jag tänker är att idag måste jag städa! Känner mig inte så motiverad på det men de är bara att höja musiken och köra sen ;) Tänkte få vakna först och ta mig ett varmt bad för det är svinkallt här inne. Måste nog stänga mitt fönster helt sen! Ska nog fixa mig innan också för tror jag kommer bli tvungen att gå till banken sen så det är väl lika bra! Men först och främst ett bad :)

Nya favorit låten

Den kanske inte är ny. Men första gången jag hörde den idag, riktigt bra ;)
 
 

Enchiladas

Gjorde middagen idag, det fick bli enchiladas! Jag föredrar faktiskt det framför tacos! Kanske för att jag inte är så mycket för köttfärs. Det var i alla fall supergott! ;) Ni som inte ätit det borde verkligen testa! Enkelt att göra :) Det blev ett glas vin till maten hehe ;)
 

Haha

Testade bara ta en bild på mig med kameran ;p
 

Köpte lite produkter i nöd

Haha höll på att fixa mitt hår, så går jag in i min systers rum som alltid är superljust på grund av att solen skiner rakt in där och då ser jag att mitt hår är olika färger. Alltså det hade blivit skillnad på mitt hår och löshåret. Ringer Michaela i lite panik och frågar vad en färgboll (bomb?) kostar och så fick jag några tips av henne på vad jag kunde köpa så köpte en slags färginpackning! Hoppas att den gör lite skillnad i alla fall!
 
Blir att färga det nästa månad i alla fall. Vill ju helst att mitt hår matchar löshåret någorlunda bra. Men det är tur att ens bästa vän är frisör så man kan få bra tips när man får lite panik sådär ;) Blev nå schampoo också som mamma tyckte vi skulle ha och tuggummin.
 

Mätt i magen!

Satt och kollade på någon dokumentär på tv3 play om människor som lever med dödliga sjukdommar, till exempel cancer. Jag tycker lite synd om dom. Men samtidigt så förstår jag inte varför människor ska analysera kring allting som de gjort under sitt liv, om de ätit bra osv. Det jag menar är att jag tror det finns mycket mer anledningar till varför man kan drabbas av cancer än vad man äter osv. Men å andra sidan så kanske jag också skulle sitta och analysera hela mitt liv om jag fick det! Det vet jag ju inte och jag hoppas att jag aldrig får reda på det, haha!
 
Jag har i alla fall ätit nu så tänkte väl fixa mig och sådär, innan mamma och min syster kommer hem med massa målafärg och mat osv. Dom är och handlar färg till köket och storhandlar, haha :)
 

Love

Åhh!! Gissa hur glad jag är nu? Strömmen sattes på tidigare också så jag ska ta mig världens skönaste bad snart. Men först tänkte jag bara visa den :) Provade den lite och den är bra, dock så är jag ju ingen mästare på det med inställningarna på en systemkamera så allting är på auto just nu, haha. Det var så från början så jag låter de vara tills Michaela kan komma och lära mig allt hon kan ;) 
 
Sitter och njuter av min apelsinkrokant choklad nu!! Haha som jag längtat efter det! Hela förra veckan var jag sugen på det haha så den satt bra ;) Ska äta god lunch efter badet till en film och sedan fixa mig :) Sista bilderna med min digitalkamera då! Och första med systemkameran :D
 

Ska snart hämta ut min bebis!

Då var man vaken då och äntligen är det onsdag! Mamma var gullig och kom hem med snus, en cola och världens största kanelbulle till mig, haha. Men jag äter tyvärr inte kanelbullar så får väl spara den.
 
Jag sitter och funderar på om jag ska duscha och fixa mig innan jag går ner och hämtar kameran eller inte. Om jag ska det så har jag en timme på mig, för klockan 9 stängs nämligen strömmen av fram till klockan 11. Det känns lite som att i så fall kan man ju fixa sig när den kommer tillbaka och använda tiden mellan till att lära sig kameran lite :) Så får det nog bli ;)
 
Ska fylla på mobilen och slå Michaela en signal efter jag hämtat ut den :) Haha hon är så söt som ville vara med när jag hämtar ut den osv! Men ah, vi får höras igen vid 11 så får ni se den osv ;)

Tar en paus tills imorgon!

Hej på er!
 
Inte bloggat något idag, som ni säkert märkt. Känner att jag inte riktigt orkar idag, är trött och vill bara att det ska bli onsdag nu! Som tur så är det ju bara den här dagen kvar :) Blir nog bättre med bilder och allting från och med imorgon för jag lär använda systemkameran flitigt ;) Ni får hålla ut!

Ska ta ett skönt bad nu!

Just nu sitter jag här och lyssnar på musik. Funderar dock på att röra mig mot badrummet för ett skönt bad. Kanske tända lite ljus och fylla badkaret med massa skum! Det vore i alla fall skönt haha! Ända som saknas är sällskap :D Då är det ju lite extra mysigt faktiskt :) Fast det funkar lika bra när man är själv tycker jag!
 
Imorgon blir det ju praktikteamet vid 1 tills klockan halv 4 och sen är det faktiskt inte så många timmar kvar tills det är onsdag!!!!! :D Längtar ihjäl mig! Från början kändes det ganska overkligt eftersom det var ganska lång tid kvar tills man fick pengar men nu är det fan nära! ;) Går inte att beskriva hur mycket jag längtar tills jag har kameran!
 

Don't trust words. Trust actions.

Jag tycker den är så bra för det är verkligen sant. Handlingar säger så mycket mer än ord. Du kan till exempel säga att du älskar någon. Men vad betyder dom orden om du inte visar det?
 
Det är ju inte så att ord inte kan betyda något alls men om en person säger en massa saker och sedan inte visar det. Då tycker jag inte att orden betyder så mycket.
 
Det handlar inte om vad man säger, utan vad man gör!

Måndag

Måndag nu då! Haha ville inte vakna imorse när jag vaknade av mitt larm. Hoppas att dagen går snabbt så det blir tisdag och sen onsdag! Önskar man kunde trycka på en knapp som på The sims 3 och så går tiden i ultrafart ;) Hahah men riktigt så är det ju inte i verkligheten! Men ibland kan man ju önska ;)
 
Jaja, idag ska jag städa mitt rum om jag orkar. Det ligger kläder överallt! Mamma säger alltid att JAG lägger kläder överallt men ibland på morgonen innan hon ska till jobbet så vet jag att hon går in och provar mina kläder och sen lägger hon dom på min fåtölj. Ändå skyller hon på mig, haha fast det mesta är nog mitt... But still!
 

Sovdags

Börjar bli sovdags för min del nu. Måndag imorgon! Haha taggad inför onsdag, längtar så in åt helvete mycket tills jag har kameran! Det ska bli sjukt kul att testa den osv. Så jävla nice! :D Helt klart värt pengarna ;)
 
Men aja, som sagt. Time to sleep!

Vill ha...


True story


Amerikanska pannkakor

Mamma tänkte göra pannkakor till middag, men jag insisterade att laga dom och då hittade jag ett recept på Amerikanska Pannkakor! Så jag gjorde det ;) Haha det ska bli gott faktiskt! Jag är inte så mycket för pannkakor egentligen men smakade en liten bit och dom smakade faktiskt väldigt gott så jag tror att jag kommer gilla dom :D
 

Söndag

Söndag då!! Pengar på onsdag, längtar!! Eller jag längtar tills att hämta ut kameran, det ska bli så jävla nice ;) Igår blev det lite drickande men drack inte alls mycket. Mådde piss när jag vaknade, det var inte så kul och jag ska hålla mig borta från sprit. Punkt slut. Jag mår så jävla dåligt dagen efter av det haha. Inge mer sånt, never ever in my life!
 
Tagit det ganska lugnt idag, men tillslut så gick jag och fixade mig för att jag var tvungen att gå och handla. Nu är det bara att vänta tills mamma kommer hem med snus, hehe! Det vill man ju ha! Annars ska jag väl inte göra speciellt mycket idag, tänkte mest spela ;) And that's about it!
 

Now you're just somebody I used to know

Visst är det konstigt med kärlek egentligen? Man träffar någon, blir kär och allting är frid och fröjd. Men när det tar slut så är det som att man inte känner personen. Man säger att man ska vara vänner men det är man aldrig, oftast i alla fall. Varför blir det så?
 

Tråkig lördag..

Sorry för dålig uppdatering idag, men jag har typ inte gjort ett skit och det är as tråkigt att uppdatera då. Jag vet inte hur mycket jag kommer uppdatera idag, beror på om det händer något kul eller inte. Men ni klarar er nog ;)

Varit och handlat

Haha kom precis hem från centrum. Köpte cola och snus till mig och cigg till mamma. Gick in på leksaksaffären eftersom det är billigare där och då låter inte killen som är där mig köpa för att jag inte hade leg med mig, medans på ICA låter en gammal kärring mig köpa. Haha jag tycker det är lite kul för äldre brukar ju oftast vara mer noggrann med sånt där än vad unga brukar vara. Eller det är såklart olika från person till person men jag tyckte ändå det var lite kul!
 
Nu sitter jag och väntar på middagen. Det blir hemmagjord pizza, ska bli så jävla gott!!! Åt ju senast vid typ 9 imorse så det kommer sitta fint som fan! Efter det blir det The sims 3 ;) Min sim har fan förlovat sig nu! Blir möhippa snart då!! Hahaha fan vad töntig jag är :D Men det är kul ;)
 
 

Om kläder hade varit gratis...


Fredag

Hejhej!
 
Vaknade typ halv 8 idag, haha. Jag har hunnit spela lite, duscha, ätit och nu har jag precis pratat lite med Michaela i telefon ;) Vi har lite planer fast vet inte om det kommer gå än! Om det inte gör det så får vi ta det nästa gång man får pengar, haha ;) Måste se hur mycket jag har över efter jag hämtat ut kameran först!
 
Idag tänkte jag i alla fall ha en liten fixar-dag, eftersom det är så tråkigt väder! :( Jag ska typ tvätta mina sminkborstar, städa lite i mitt rum och sådär hade jag tänkt! Får se om det händer något kul mot kvällen, annars blir det bara massa mys för min del :D
 

Ska snart bada!

Testade att sminka min syster, haha!! Det var kul de! Jag ska nog inte satsa på att bli sminkös i alla fall.. Fast det blev kanske inte SÅ fult men ena ögonbrynet blev fuckat så det förstörde. Aja, haha det var kul att testa i alla fall! Och innan det så spelade jag the sims 3 igen, hahah!
 
Nu sitter man och chillar här igen. Pratar med någon mupp och väntar på att mamma ska komma tillbaka med snus! Gissa om jag längtat efter det hela dagen?! Eh ja! Tänkte ta ett bad om ett tag, tvätta av sminket och sådär! Sedan blir det nog en film och sen tänker jag sova!

Seg som satan

Fy satan vad seg jag blev nu när jag gick tillbaka till mitt rum och slog mig ned i sängen! Inte okej.. Dessutom är jag sjukt hungrig, tur att det blir middag om någon timme eller så! Och hoppas det blir god middag, hehe.
 
Orkade inte spela the sims 3 längre i alla fall även om det är ett bra tidsfördriv hihi. Det blir ganska tråkigt efter ett tag, men sen blir det kul igen, sen tråkigt, sen kul. Haha ni fattar nog ;) Ska väl bara chilla ett tag, sen måste jag fixa min säng. Mitt lakan ligger inte som det ska!
 

The Script Ft. Will.I.Am - Hall Of Fame


Myströja <3

Nu blir det mys med största tjocktröjan som jag hittade igår uppe på hyllan i klädkammaren. Jag har fan letat efter den, mysigaste tröjan! Jag ska spela the sims 3 också, givetvis ;) Men först ska jag chilla lite framför facebook hehe!!
 

Gick och handlade cola

Var tvungen att gå till centrum en snabbis och köpa cola :) Haha klarar mig inte utan det! Det är som kaffe för mig, men någon gång ska jag faktiskt lyckas sluta med det! Jag har så dålig självdisciplin så jag kan liksom bestämma mig för att "Nu ska jag sluta snusa" till exempel och sedan någon dag senare så köper jag det ändå. Borde nog jobba lite på den!
 
Jag tänkte i alla fall sminka mig nu! See ya later ;)
 
 

Duschat och ätit

Då har man duschat och fått i sig lite mat! Skönt att magen inte skriker efter mat längre. Jag tänkte i alla fall ta det lugnt en stund och sen ska jag fixa till mig lite! That's about it!
 

Torsdag

Godmorgon!
 
Det känns lite surt att vakna såhär tidigt. Men what to do! Tänkte börja morgonen med ett skönt bad och sedan får det bli en film och äta lite paj som mamma gjorde i tisdags! Jag åt ingenting på hela dagen igår, förutom två kakor. Haha jag fattar inte hur jag lyckades med det faktiskt. Kände typ ingen hunger. Fast nu känns det att magen är tom kan jag säga så är nog dags att fylla på den!
 
Annars vet jag inte riktigt vad som händer idag, jag vet inte om jag ska till Praktikteamet då jag fortfarande känner mig hängig. Men jag får se senare, börjar ju inte förrän 1 i så fall och då kanske det är bättre :) Får hoppas på det! Jag ska ut och gå i alla fall har jag bestämt! Bästa sättet att rensa tankarna på :) Aja, badet nu!

Ont i magen och hängig

Kanske inte blir så bra uppdatering idag heller. Men det är bara för att jag har ont i magen och känner mig hängig, dessutom är jag på lite halv dåligt humör. Men det blir bättre :) Man kan säga att jag föll tillbaka lite (även om ni fattar 0 av det) men ska ta nya tag nu! Punkt slut.

Lucky seven


Onsdag

Godmorgon!
 
Hoppas att ni vaknade upp på bättre humör än mig idag, för jag vaknade upp med världens mensvärk och det är ju aldrig kul! Dessutom så har jag lite ont i halsen också. Jag orkade inte blogga igår då jag var på sämst humör och kände mig lite hängig. Men hoppas ni överlevde ändå! ;)
 
Jag fick i alla fall ordning på The sims 3 och alla expansioner igår så ni kan ju gissa vad jag tänker sysselsätta mig med idag haha? Det är ju så kul ;) Eller i alla fall om man har alla expansioner. Fast den senaste har jag inte, men den kommer väl :D Tänkte bara ta det lugnt idag och spela det eftersom jag har ont i magen osv. Men ska försöka uppdatera någorlunda bra ändå!
 
 

-


Changed much?

2008 - 2009
 



Måndag

Godmorgon :)
 
Vaknade för någon timme sen. Inte gjort speciellt mycket, mest suttit vid datorn och lyssnat på lite musik bara. Försökte somna om förut men det var omöjligt, haha.
 
Jag ska nog gå och ladda ner The sims 3 till datorn i vardagsrummet i alla fall. Jag tappade ju tålamodet igår men nu blev jag sugen på att spela det igen så ska göra ett nytt försök. Den nyaste expansionen lär ju komma ut snart också, ni vet supernatural? ;)
 

Sovdags snart!!

Nu tänker jag fan gå och ta ett bad, tvätta bort sminket och sen blir det att dejta kudden ;) Det ska bli så jävla skönt att sova! Är verkligen helt sjukt trött just nu...
 
Hörs imorgon ;)

-


Börjar bli trött...

Precis fått i mig lite middag, hehe. Innan det så låg jag bara och kollade på en film. Börjar bli sjukt trött nu alltså, inte så konstigt iofs med tanke på att jag vaknade ganska tidigt idag. Men jag tänkte att jag ska hålla mig vaken till 9 åtminstone så att jag slipper vakna överdrivet tidigt imorgon också!
 
Men jag har lite brist på saker att göra just nu. Vill gå och ta ett bad och tvätta av sminket osv, men det känns för tidigt för jag kommer bara vilja sova efteråt så därför får det vänta någon timme..
 

Haha hittade gamla bilder...

Jag tänkte ladda ner The sims 3 och alla expansioner på datorn i vardagsrummet. Blev sugen på att spela det men sen tyckte jag det tog för lång tid så jag sket i de. Inte så mycket tålamod, hehe. Det är tråkigt att min kära dator är dum i huvudet som överhettas när man spelar spel, annars hade jag fixat det på den :( Den är åtminstone snabb hihiih
 
Aja, hittade lite gamla bilder från någon kväll med Michaela när vi lagade tacos på den datorn. Det var ju lite kul. Man kanske ska kolla den andra datorn också, kanske finns något där med. Vem vet ;) I så fall ska det över till denna datorn! Jag tror faktiskt att jag kan ha lite videos på den. Men om det är dom videorna som jag tror att det är så kan jag inte lägga upp de här, men vore ändå kul att kolla på dom :D Minnen ju!
 
Aja, fick inte lägga upp på Mickis så ni får bara se dom på mig ;p Tyvärr asså....
 
 

Håååret och en grimas

Sådäääär! Nu är håret i fast lär väl ta bort det sen för ska ändå ingenstans. Satte ju bara i det för att visa hur det blev! Vet inte om man ser så mycket dock och sen så orkade jag inte mer så jag la en grimas istället, bjuder på deeeen ;) Hehehe!!
 
Tänkte jag skulle måla naglarna sen i alla faaall. Sen vet jag inte mer vad man ska göra en söndag som denna! Kanske ta en promenad, solen skiner ju hihihi :)
 

"Det luktar skit här!"

Hahahahaha rolig video. Den är väldigt kort men orkade inte ta med det andra för mamma stod och snackade i bakgrunden ungefär hela videon och det var bara det sista av videon som var kul.


Ska snart sätta i löshåret!

Usch fick sitta och fixa löshåret ett bra jävla tag kan jag säga! Men nu är det fixat och det blev mycket bättre :) Eller det var ett tag sen som jag fixade det iofs. Jag har suttit och sminkat mig och blev precis färdig med det. Tänkte sätta i håret om ett tag, känner för att ta det lite lugnt en stund först :)
 
Får se vad som händer idag i alla fall. Tar nog bara dagen som den kommer skulle jag tro ;) Brukar ju inte hända så värst mycket på söndagar, haha. Ni får väl se en bild sen på hur håret blev efter jag fixade om det, hehe!
 
 

Tvättade löshåret!

Jag gav mig på att tvätta löshåret. Man ska egentligen inte göra det! Eller man ska absolut inte göra det ofta. Vissa verkar tro att man ska göra det en gång i veckan, vilket inte är rätt! I alla fall inte enligt den informationen som jag har fått! Eftersom min bästa vän är frisör så litar jag ju på henne och det behövs i stort sätt nästan aldrig tvättas. Kanske var tredje månad eller så.
 
Men idag valde jag att göra det mot alla regler ;) Haha. Men det gick bra. Det har inte tappat någon färg eller så vilket känns bra. Anledningen till att jag gjorde det är för att jag tycker det var så konstigt efter den senaste lockningen, det gick inte riktigt att borsta ut lockarna. Visst, dom borstas aldrig ut helt men ändå! Tänkte börja från scratch liksom. Men bara den här gången!
 
Nu ska jag fortsätta föna det, vilket tar ett år....
 

RMK & Toppen - Allt Du Är


Nyduschad

Då var man nyduschad och smörjde in mig också, skönt! ;) Det var ett tag sen man gjorde det! Klockan är ju bara halv 9 så jag tänkte ta det lugnt en stund, lyssna på lite musik typ och sen ska jag ta den där titten på mitt löshår och se om det behövs göras om! :)
 

Geek Charming

Kollade som sagt på en film för att få tiden att gå lite och nu har den ju typ det. Jag tänkte gå och ta en dusch nu och sen ska jag ta en titt på mitt löshår, funderar på att locka om det för när jag gjorde det i fredags så blev det helt konstigt. Det är bara så jobbigt att locka det men det blir ju fint efteråt i alla fall.
 
Man kanske borde införskaffa sig en locktång dock för våran plattång är nog inte den bästa att locka hår med egentligen. Eller bara en bättre plattång. Tåls att tänka på i alla fall. Men det kommer nog inte bli något som jag kan köpa den här månaden så tills dess får den vi har just nu duga!
 
Kollade i alla fall på en film som hette "Geek Charming", haha helt okej film.
Nu väntar en skön dusch :)
 
 
 

Söndag

Hej på er!
 
Vaknade för någon timme sen. Jag råkade somna lite tidigt igår, var så jävla trött! Nu sitter jag och har det ganska tråkigt faktiskt. Det finns ju inte så mycket att göra vid den här tiden. Jag tänkte nog se en film för att fördriva tiden lite och sedan så blir det nog en dusch!
 
Jag får se vad som händer idag i alla fall. Kanske åker hem till Michaela men om det inte blir idag så blir det nog på tisdag :) Nu är det ungefär 10 dagar kvar tills man får pengar och kameran kommer också. Inte så länge kvar, längtar!!
 

-





Legat och kollat på film

Då har man fått i sig lunch. Eller det var ett tag sen, har legat och kollat på en film som heter Motherhood. Ganska bra film faktiskt! Det lär bli en riktig slapp-dag idag, jag känner mig helt seg.
 
Funderar på om jag ska ta en dusch. Kladdade på mig lite foundation och brunpuder förut idag och det känns inte så fräscht. Jag ska ju ändå inte göra något speciellt idag, så det är onödigt att ha smink på sig. Annars ska jag som sagt inte göra mycket mer än slappa! Kanske blir så att man åker till Michaela imorgon men jag vet inte än :)
 

Lördag

Fick lite fullt upp igår därav dålig uppdatering :) Hade trevligt igår i alla fall, kollade två skräckfilmer och någon action film. Skräckfilmerna var sjukt dåliga dock, finns ju nästan inga bra skräckfilmer längre.
 
Just nu sitter jag och väntar på att lunchen ska bli färdig, det blir tacopaj på min begäran ;) En aning godare än makaronipudding eller vad fan mamma nu tänkte göra först. Haha!
 
Igår bad mamma mig gå upp med soporna och jag är ju lite som jag är så jag ställer påsen bredvid grejen som man skulle slänga soporna i. Förut kunde man bara gå upp i trappen och slänga dom men eftersom folk tydligen slängt annat än de sopor som ska slängas där så har dom nu ställt ut massa grejer som man får gå och slänga dom i. Idag går jag upp på parkeringen igen och då hade massa skator gjort hål i påsen och slitit ut massa grejer så det låg på marken. HAHA, jag tyckte det var lite kul. Men ah, nu ska jag fortsätta min väntan på mat!

Ska snart fixa löshår

Lagade lite mat för ett tag sen. Fy fan vilken matkoma jag fick efteråt, usch säger jag bara! Mådde sjukt illa. Men nu har det gått över så jag ska snart ta mig upp ur sängen och fixa mitt löshår. Kan vara skönt att fixa det först, för det är jobbigt. Nu ringer Anna så ska prata med henne ;)

Fredag

Godmorgon!!
 
Jag vaknade klockan 4 inatt! Tror att jag somnar för tidigt, somnade liksom klockan 8. Men skitsamma, haha! Jag kollade nyss på en film som hette "I Am Legend", den var sjukt bra!
 
Tänkte i alla fall börja min morgon med ett långt, skönt bad! Ska raka benen och smörja in mig och lite sånt där :) Blir nog en ganska lugn dag, har lite saker som jag ska fixa men det är ingen stress ;) Ska ju träffa en kompis ikväll, det blir nog kul :)

Oj..

Hehehe, skulle krydda köttet lite efter jag lagt marinad och så skulle jag hälla salt på den och så kom det sådär mycket :( Men jag rädda den som tur, kände mig som en räddare i nöden. Hehehe!!
 

Helt död

Nu har man städat och borstade precis löshåret. Tänkte ju som sagt locka om det lite senare. Men först tänker jag bara ta det lugnt tills efter middagen, är helt slut efter städningen och sjukt hungrig så orkar inte göra något just nu. Gjorde aldrig någon mat, haha. Lat som man är så väntar man tills middagen istället :D

Gick iväg tidigare

Jag gick iväg lite tidigare istället då jag inte hade något att göra och dom hörde av sig så det fick bli så idag! Men nu är jag hemma igen. Det blev en kort dag, men det är ganska skönt för jag måste verkligen städa och jag känner mig själv, kommer bli sjukt trött senare och inte orka göra ett piss! Bättre göra allting man ska göra idag medans man har energin liksom ;) Fast nu har jag visserligen bara tre saker kvar som jag måste göra idag, men ändå!
 
Funderar dock på att laga någon snabb lunch innan jag städar, typ spagetti och någonting. Får nog bli så för min mage skriker efter mat nästan!
 

Målat naglarna

Nu har jag precis målat naglarna :) Det fick bli rött nagellack och så har jag sminkat mig, fixat håret och klätt på mig. Jag är redo för den här dagen med andra ord ;) Orkade inte ta nå bild på hur jag ser ut eller så för det blir bara suddigt. Ni får helt enkelt hålla ut tills systemkameran kommer, då blir det bättre med bilder osv!
 
Nu ska jag ta det lugnt ett tag, sedan diska all min disk som står inne på mitt rum och sedan ta de lugnt ett tag till och gå bort till praktikteamet och när jag kommer hem blir det som sagt städning! :) Gjorde faktiskt en liten lista på vad jag skulle göra så att om jag sitter och undrar vad fan jag ska göra och inte har gjort något av de som ska göras idag än, så vet jag ju vad jag ska göra ;)
 

Snabba upp din dator - Tips till Michaela!

Tänkte bara skriva ner lite tips till min kära Michaela om hur hon kan snabba upp sin dator. Den är väldigt seg vid uppstartning osv, så använd dig av detta och meddela mig om det gjorde någon skillnad.
 
Det första du kan göra är att skriva in MSCONFIG i sökfältet nere vid start och sedan trycka på MSCONFIG.EXE. Då ska det komma upp en ruta och i den ska du bocka in "Start utan grafiskt gränssnitt" sedan får du välja mellan att starta om datorn nu eller senare. Du bör nu ha kapat lite tid av uppstartningen och detta ska ge en 10% snabbare uppstartning av windows 7.
 
Du kan även defragmentera hårddisken. Ju mer du använder datorn desto snabbare kommer filerna att bli uppdelade i fragment. Vilket gör att dina filer läses långsammare med tiden. Du bör defragmentera hårddisken regelbundet. Du gör detta genom att trycka på start och skriva in defragment i sökfältet och sedan klicka på Defragmentera Hårddisken. Markera din hårddisk och tryck på defragmentera disk. Det kan ta lite tid så du får ha tålamod. När du ska göra det nästa gång så kan du även analysera disken innan du börjar, för att se om det behövs eller inte.
 
Stäng av onödiga tjänster. Många av dessa tjänster används inte av alla och kan därför stängas av för att utnyttja datorns prestanda till annat. Eftersom jag inte vet vilka du använder och vilka du inte använder så la jag ut en länk där det står olika program som du kan stänga av för att snabba upp den. Det finns även en guide om hur du går tillväga för att göra detta.
 
http://windowstips.nu/stang-av-tjanster-snabba-upp-windows/
 
Jag kollade även runt lite och det verkar inte bara vara du som har problem med att Avira poppar upp hela tiden. Du kan ladda ner detta program. Uppdatera Malwarebytes Anti Malware.Starta den och tryck på slutför. Om det finns någon uppdatering så kommer den att installeras. När programmet startar så välj "Utför snabb skanning" och tryck på skanna. Vilket kan ta ett tag, när den är klar tryck på "OK" och sedan visa resultat. Eventuellt så behöver du starta om datorn efter detta och om det blir ett felmeddelande "Error loading" så starta om datorn igen och kommer inte programmet igång efter det så starta det igen. Detta fungerade för någon annan, så kan möjligtvis hjälpa dig också.
 
http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html

Torsdag

Godmorgon på er! Kollade nyss klart på andra avsnittet av Ung & Bortskämd. Haha det är ganska underhållande. Tänkte i alla fall snart gå och ta en dusch, tvätta håret och lite sånt där! Sedan blir det väl att fixa sig :)
 
Planerna för denna dagen är att gå bort till praktikteamet vid 1 och sen när jag kommer hem så har jag tänkt att jag ska städa. Jag skulle ju det igår men blev för trött. Men idag har jag inget val för imorgon kommer en kompis hit så då vill jag att det ska vara hyfsat städat i mitt rum. Men nu är det duschen som gäller :)
 

Längtar tills man får sova

Har precis fått i mig lite mat, hehe. Innan det så var jag så jävla trött så jag typ dog, men konstigt nog så känns det som att jag fick lite mer energi efter jag hade ätit. Vanligtvis blir jag ännu tröttare efter maten. Men det är ju bra att man fick lite energi så man orkar hålla sig vaken till klockan 9 eller något! Det ska ändå bli hur skönt som helst att sova sen och jag längtar sjukt mycket tills dess! :D
 
Annars har jag inte gjort så mycket, pratat i telefon och snackat med Michaela på facebook medans hon var på jobbet. Jag får alltid hålla henne sällskap över facebook medans hon inte har något att göra den lilla fisen ;) Men det kan vara rätt underhållande ibland. Haha aja, ska lyssna på musik nu och chilla galet :)

Fan vad jag hatar getingar!!

Haha satt ute på balkongen och så såg jag en skymt av något, så tänkte jag inte så mycket på det men så kollar jag igen och så är det en fucking geting. Den flög en bit ifrån mig men eftersom jag är så sjukt rädd för getingar så ställer jag mig upp direkt för att gå in och då flyger den mot mig!! Så jag lämnar allting på balkongen som jag hade med mig ut och springer in och stänger vardagsrumsdörren. Haha men inte balkongdörren så jävla smart jag är!! Nu flög den säkert in där :( Haha aja....
 
Sitter och lyssnar på musik just nu och är överglad!! Haha jag blir så ibland, får typ något ryck och blir super duper glad från ingenstans. Weird. Tänkte städa någon gång idag, vet inte riktigt när men det ska i alla fall göras :)
 
 

Höst!!!

Nu är man tillbaka vid datorn igen. Gick inte så långt men tog några bilder i alla fall. Det känns dock väldigt tråkigt att ta bilder med min vanliga kamera nu när man väntar på en systemis! Det kommer bli så mycket roligare att ta bilder när man har den. Jag längtar ihjäl mig haha!!
 
I alla fall så älskar jag att det börjar bli höst! Jag vet inte varför men jag blir så glad av alla färger. Jag tycker hösten är den finaste årstiden faktiskt! Men det är tråkigt att sommaren är över nu och att det bara kommer bli kallare och mörkare. Vintern står jag gärna över!
 




Ung & Bortskämd

Sitter och kollar på Ung & Bortskämd. Det är lite underhållande faktiskt! Men helt sjukt att det finns SÅ bortskämda människor i den här världen. Människorna i det programmet är fan över 20 år och kan inte ens laga mat själva! Det är riktigt jävla illa haha! Det är tur att det finns såna program, ta ner snorungarna på jorden för fan! ;) Det värsta jag vet är människor som tror dom är uppe bland molnen och flyger. Det kommer bara komma tillbaka och bita personen i röven en vacker dag.
 
Haha, jaja! Ska hämta min kamera och sätta batteriet på laddning ett tag, sedan ska jag ut och ta en morgonpromenad och fota lite. Det är dock nu man önskar att man hade sin systemkamera redan nu. Men får hålla ut :)
 
 

Onsdag

Efter mitt senaste inlägg så la jag mig och kollade på Dinosaurierna. Haha, någon som minns den filmen? Jag hade den när jag var liten och älskade den! Vet att det är en barnfilm men det fanns inga andra bra filmer att se just då så den fick duga ;) Såg dock inte hela!
 
La mig sedan i sängen och funderade på vad jag skulle göra tills klockan 8-9 men kom inte på något och det slutade med att jag somnade klockan 7. Men jag lyckades sova tills nu och jag är ju ledig idag, så det är bara att vara uppe tills ikväll igen :) Men känns ändå som att jag kommer vända tillbaka dygnet nu och det känns så jävla skönt!!
 

Tröööööööööööött

Usch vad trött jag är!! Gick och tog ett bad för jag tänkte att man brukar ju känna sig en aning piggare efter man har tvättat av sminket. Men det fungerade ju inte direkt för nu är jag tusen gånger tröttare. Men jag ska hålla mig vaken, åtminstonde tills klockan är 8. Helst 9, men åtminstonde 8. Två timmar kvar!
 
Vad fan ska man göra?

KÄRLEK

Jag har tänkt sen igår på om jag ska skita i att beställa kläder och införskaffa mig något som jag velat ha hur länge som helst istället. Nämligen en systemkamera. Beställde idag. Gissa hur glad? Det går inte att beskriva!
 

Tisdag

Fixade mig för ett tag sedan och har varit nere i centrum och köpt cola. Nu sitter jag i soffan och kollar på Desperate Housewives, tror det är någon repris men jag har inte sett de avsnittet :) Kollar fan aldrig på tv längre haha. Men rätt skönt att sitta med datorn i vardagsrummet faktiskt, kanske man borde göra oftare ;)
 
Jag ska i alla fall iväg vid 1 och slutar halv 4, hehe. Längtar tills man slutar, inte för att jag har så mycket att göra hemma men jag är trött. Ska dock vara uppe tills ikväll, det är verkligen dags att ta tag i dygnet nu. Aja, skriver nog senare.
 

Höhöh

Råkade bara lägga märke till några kommentarer, närmare bestämt 4 stycken. Första gången anonym, andra gången med namnet "Mia" och tredje gången med namnet "Johanna" och sist men inte minst från en blogg och kommenterat ännu en gång. Det var inga elaka kommentarer och jag menar inget illa med inlägget men jag tyckte bara det var lite roligt att det är från samma IP-adress ;)

Måste ta nya tag!

Gick och la mig direkt efter senaste inlägget. Orkade inte vara vaken. Man kan inte vara stark och glad hela tiden. Ibland måste man falla men jag ska ta nya tag igen. Jag kan inte tänka sådär för då skulle jag vara ledsen hela tiden. Måste fortsätta gå på den väg som jag börjat på. Det är det bästa.
 
Det var ju lite dumt av mig att gå och lägga mig, men som sagt, jag orkade inte. Nu är jag såklart pigg, dumt nog. Men aja, jag får hålla ut tills klockan halv 4 imorgon i alla fall, förhoppningsvis längre så jag kan få någon ordning på dygnet någon jävla gång.
 

Fuck this

Har ni någon gång känt att ni varje dag måste intala er själva att ni är glada? Att det var bäst så men fortfarande så frågar ni er själva om det verkligen var det. Men ni låter aldrig er själva tänka så långt att ni får ett svar på den frågan. Ni stoppar er själva och tänker bara att det var bäst så. Men varje gång ni hör eller ser något så får ni en klump i magen och önskar att ni kunde varit där, för att där var han.
 
Har ni någon gång slutat känna efter, nästan vägrat, för ni vet att om ni gör det så rasar allting. Varje gång ni känner något så försöker ni skaka av er känslorna så snabbt som möjligt. Ni har ju kämpat så mycket med att bli hel igen. Visa er starka. Alltid med ett leende på läpparna och ett glatt humör.
 
Har eran hjärna någon gång sagt en sak medans hjärtat säger en hel annan? Tankarna faller alltid tillbaka på den där personen. Men ni skakar direkt av tankarna och tänker på något annat. Ni tänker varje kväll, varje morgon. Varje dag. Och varje gång skakar ni lika snabbt av det. Tänker att ni ska vara glada och att det inte spelar någon roll längre. Because he's doing fine without you. Men hjärtat säger alltid samma sak.

Dream House

Tänkte äta lite nachos med tacosås och ost på nu och kolla på någon thriller som hette Dream House. Jag åt alltid sånna där nachos förut, haha. Men nu har jag inte gjort det på sjukt länge! Kan ha sett den där filmen förut men tänker se den ändå, hehe!
 
Ser kanske inte så gott ut på bilden men det är det! :D

HAHA!

HAHAHAHA jag hittade en fett rolig sida så här får ni en bildbomb på "snygga" mig ;)
 

Leopardmönster

Ibland kan man minsann hitta precis det man vill ha på H&M's hemsida! Jag har länge velat ha sängkläder i leopardmönster och bara för att jag inte hade något att göra så kollade jag H&M home en gång och vad hittar jag? Sängkläder med leopardmönster ;) Haha perfekt ju! Det åker faktiskt ner i min beställning, ibland så får man! Men nu har jag minsann shoppat färdigt för den här månaden. Annars kommer det göra ont i plånboken!
 
 

Börjar bli höst nu..

Var ju ute och handlade så tog jag en liten omväg hem och tog några bilder. Det är ju faktiskt ett av mina intressen men eftersom jag inte har någon systemkamera så händer det inte allt för ofta längre. Men planerar att köpa en ganska snart! Förhoppningsvis nästa månad!
 
I alla fall, hösten börjar verkligen ta fart nu! Det gör mig faktiskt lite glad för jag gillar hösten. Men hade såklart gärna haft kvar sommaren längre eftersom jag tycker den här sommaren varit ren skit. Men hösten är fin :)
 

Måndag

Nu var det ett tag sedan sen man skrev något igen. Jag tappar lusten ibland men tänkte göra ett nytt försök! Sitter just nu och är lite smått irriterad på mig själv då jag skulle logga in på mammas internetbank och överföra 50 kronor till mig, men så råkar jag spärra hennes dosa och råkade även spärra min egna eftersom jag har båda på mitt rum så jag vet inte vilken som är vilken. Dock så var det något knäppt med den, för när jag satte på den så stod det redan "fail 2" så när jag skrev koden så blev den spärrad. Ibland står det så när jag sätter på den utan att jag ens skrivit något, det är lite konstigt tycker jag haha. Får gå ner till banken någon dag!
 
Blir nog att följa med henne till bankomaten istället då innan hon åker till jobbet och handla på pressbyrån när den öppnar. Tänkte ändå ta en promenad idag, så kanske tar den nu och sedan går hem och duschar och fixar mig :) Sen ska jag städa mitt rum!