Fredag

Hejhej!
 
Är uppe tidigt idag, för ska ringa till en sjukgymnast vid halv 8. Jag tvekar dock på att jag behöver gå dit då jag knappt har ont i benet längre och kan sitta hur jag vill nu utan att det gör ont. Men tänkte ändå ringa och se vad dom har att säga. Ibland känns det lite obehagligt men det beror på hur jag vrider benet. Men som sagt, jag tvekar på att jag behöver gå dit då det verkar bli bättre av sig själv!
 
Tänkte kolla på The Hills medans jag väntar på att klockan ska gå i alla fall. Ska försöka blogga som vanligt igen men kan inte lova något, har fortfarande mycket tankar och känslor så orkar inte riktigt.

-

Jag tar en paus från detta. Jag ska lägga mig ner och vila. Klumpen i min mage bara växer och växer, känns som att jag knappt kan andas.
 
Kommer säket skriva som vanligt om någon dag, but not today...

Från mitt hjärta - Du vet vem du är.

http://www.youtube.com/watch?v=t-tQcvuorHQ&feature=related
 
Sitter och tänker just nu. Hur kan en person göra en så otroligt jävla kär? Hur kan man få så starka känslor för en person på så kort tid? Hur kan man vara så lycklig men samtidigt så ledsen och rädd?
 
Jag är så lycklig när jag får vara med dig, varenda liten sekund. Och när jag vet att allting är bra mellan oss, för det är allt jag vill. Allt jag vill är att vara din och att du ska vilja vara min. Det första jag gör när jag vaknar och innan jag somnar är att tänka på dig. Jag kommer fortfarande ihåg när vi låg i min säng och kollade på film och killen i filmen frågade tjejen om hon ville bli hans, och du kollade på mig, log och sa, "Vill du bli min flickvän?" Lite skämtsamt men fortfarande så tror jag att du menade det och att du ville det - Från den stunden så har jag bara blivit mer och mer kär i dig. Jag kommer fortfarande ihåg när jag följde med dig till Upplands Väsby och när jag sedan väntade på bussen i Rönninge så skickar du ett sms och säger, "Jag vågade inte säga det här förut och du kanske tycker det är konstigt men jag älskar fan dig!" - För mig var det inte konstigt för jag kände exakt likadant. Jag satt bara och log, nästan med tårar i ögonen för att jag var så lycklig. Jag kunde inte sluta le. Du är det bästa som någonsin har hänt mig, inget och ingen kan någonsin ändra på det. Du är speciell, i mina ögon är du perfekt. Det finns ingen annan som någonsin kommer kunna göra mig så lycklig som jag är när jag är din. När du finns vid min sida. När jag får se ditt fina leende och dina ögon. När jag får spendera tid med dig och vara dig nära. Prata med dig, krama dig, hålla om dig, kyssa dig, skratta med dig, eller helt enkelt bara vara med dig. Allting är perfekt då. Det finns ingen annan än du som jag vill vara med. Ingen annan som kan få mig att känna så som du får mig att känna. Det finns ingen annan som betyder så mycket för mig som du gör. Jag skulle göra allt och då menar jag verkligen allt för dig. Det finns ingen som är så underbar som du är. Jag minns när du sa "Lämna inte mig" och jag minns att jag tänkte att det inte finns en chans att jag skulle göra det. Det finns fortfarande inte en chans för så som jag känner för dig kommer jag aldrig känna igen. Du är mitt ljus, du är allt för mig, allt jag behöver. Du gör mig hel. Jag har verkligen fallit för dig, mitt hjärta ligger i dina händer.
 
Men samtidigt som jag är så lycklig så är jag så ledsen, för jag vet att allting inte är bra mellan oss just nu. Och jag vet att jag är en del av orsaken till att vi har kommit till den här punkten. Jag har inte alltid tänkt innan jag pratar och det har aldrig gjort något bättre. Jag ångrar det så mycket, om jag bara kunde spola tillbaka tiden så skulle jag ha stoppat mig själv, stannat upp och tänkt innan jag sa något. Men jag kan inte det hur mycket jag än vill och önskar att det gick. Jag är så ledsen att när jag egentligen bara ville göra rätt så gjorde jag fel - Att när du redan hade så mycket att stå i och egentligen bara behövde vara ensam och få lugn och ro så var jag tjatig. Om jag kunde göra om det så skulle jag inte varit tjatig, jag skulle vetat att det var fel. Jag är så ledsen om jag har fått dig att känna som att jag är ledsen på grund av dig, när det egentligen är på grund av mig själv - För att allting jag gör blir så fel. Jag är så ledsen att jag inte är världens bästa flickvän. Jag är så ledsen om jag har förstört allting, jag ville aldrig någonsin göra det och jag kommer aldrig någonsin förlåta mig själv för det. Jag är så ledsen att jag inte har gett dig tid fast att du behöver det. Jag är så ledsen att jag inte har fattat det förrän nu - Nu när allting hänger på en lös tråd som kan brista när som helst.
 
Det första jag gör på morgonen är att kolla mobilen - Hoppas på att jag har fått ett sms från dig där det står att du känner samma och vill samma som mig. Och jag är så rädd att jag ska förlora dig, få ett sms där det står att du inte alls vill det. Jag saknar dig så mycket att det gör ont. Men oavsett vad som händer så kommer jag aldrig någonsin sluta älska dig.

Bored as hell

Åhhh... Ser ni hur tråkigt jag har det eller? Hahah!
Tänkte i alla fall kolla på The Hills nu :)
 

Det här är fan så jävla tråkigt!

Usch... jag har verkligen legat och degat framför datorn hela dagen på grund av mitt ben! Det är hemskt tråkigt kan jag säga, jag vill göra något! Men det går ju inte direkt när man hela tiden måste vara sjukt försiktig när man rör på sig + att jag inte vet om det inte är bra att man rör på sig mycket när man har en sträckning? Alltså man kanske ska hålla benet still så mycket man kan tills det blir lite bättre eller jag vet inte faktiskt! Jag har i alla fall helt vansinnigt tråkigt...
 
Funderar på att ta mig upp ur sängen på något jävla vänster och ta en dusch, hur jag nu ska komma ner i badkaret vet jag inte haha! Eller snarare upp..... Haha fuck det här..

Poolparty igår

Jag, Michaela och Anna drog på poolparty igår! Därför jag inte uppdaterat och även av en hel del andra anledningar också som jag inte vill ta upp eller ens tänka på! Det var i alla fall kul och det blev en ganska så lyckad kväll. Behövde tänka på annat, komma bort och umgås med lite människor igår så det var ju perfekt att vi drog dit!
 
Sjukt kul hade vi i alla fall! Förutom att jag lyckades halka på ett badrumsgolv som var hur blött som helst. Det var världens pöl där inne och jag skulle följa med Anna på toa och halkar och sätter mig rakt på arslet, blir helt blöt och lyckas sträcka mitt ben så idag har jag SJUKT ont! Men köpte citadon gel så det är bättre nu men vågar inte röra på mig allt för mycket så blir att stanna i sängen!
 
Kunde seriöst inte sätta på mig skorna idag, eller den ena gick på det benet som inte är sträckt! Men när jag skulle böja mig och sätta på andra så högg det till som in i helvete i benet så Anna fick sätta på mig skon och ta av mig skorna när vi var hemma. Haha snacka om att jag känner mig handikappad just nu. Men men.. kul var det och what doesn't kill you makes you stronger right ;)

So true...


Väntar på att badrummet ska bli ledigt

Sitter och väntar på att badrummet ska bli ledigt. Skulle ju duscha men då hann min syster in där före mig och nu är mamma där inne så det är bara att vänta. Jag har värsta knuten på ryggen kände jag nu, hade inte varit fel med massage!
 
Annars har den här dagen som börjar lida mot sitt slut varit väldigt deppig för min del. Det blir för mycket känslor och för mycket tankar i mitt huvud. Men inte mycket att göra åt den saken, går väl över. Jaja, ska fortsätta vänta på att badrummet blir ledigt nu!
 

Body butter och vitt nagellack

Här är en annan sak som jag köpte när jag var nere i centrum. Body butter! Jag tycker inte man kan få för mycket av sånna saker, haha! Älskar sånt! Den luktade otroligt gott också! Mamma köpte även ett vitt nagellack till mig, behövde ett då jag inte vet vart det vita som vi hade har tagit vägen :)
 
Jag tänkte gå och ta en dusch och smörja in mig med den där body buttern i alla fall. Ska även måla naglarna och sånt! Känner för att ha en sån kväll idag, bara fixa sånna saker :)
 

Pastasallad

Vaknade visst lite sent idag, hehe. Jag har i alla fall varit nere och köpt pastasallad så jag tänkte äta den nu och kolla på The Hills, så hörs om en stund :)
 

Mätt som en plätt

Åt precis middag, haha konstigt allting blev. Äta middag när klockan nästan är 9 på kvällen liksom! Men så kan det bli ibland - Grejen var att jag egentligen skulle ätit ute med mamma och syrran i stan men eftersom jag åkte till Michaela istället så åt jag ingen middag. Eller jag och Michaela köpte två mackor men jag var inte så förtjust i den så åt kanske typ 5 tuggor sen slängde jag den. Inte mycket till mat liksom!
 
Hur som helst så gick mamma till centrum och köpte en kebabtallrik till mig, haha så jag har ätit den nu. Känner mig som världens fetto nu men ibland måste man ju få äta sånt. Jaja, jag blev ju mätt i alla fall och det är väl huvudsaken. Funderar på om jag ska ta mig ett varmt bad snart, det är svin kallt här inne nu igen!
 

HAHA!


Home!

Nu är man hemma igen, skönt! Åkte först till Södra Station med mamma och syrran och sedan gick vi runt där och kom fram till något ställe vid vattnet och alla båtar som hette "Happy" så satte oss där och tog en öl. Satt för det mesta och pratade med Michaela i telefon, haha.
 
Begick oss i alla fall mot Karlaplan sen så jag tog tunnelbanan därifrån till T-centralen och vidare till Michaelas jobb :) Satt och pratade mest och försökte fördriva tiden lite och sedan gick vi till H&M för Michaela skulle hämta en as snygg jacka som hon lagt undan. Självklart kunde inte jag hålla mig från att köpa något, köpte dock bara två t-shirtar med tryck på. Tycker det kan vara snyggt till svarta jeans!
 

Mot stan!

Nu ska vi snart börja röra oss mot staden ;) Det blir nog att gå omkring där ett tag, sedan ta en öl (tror jag) och typ äta mat där. Men jag vill gärna hälsa på Michaela också, så får se om jag kanske åker dit vid 2 eller något sånt!
 
Tänkte visa hur jag ser ut idag, men som vanligt när jag ska göra det så går det inge bra så får göra det senare istället. Ska ta med kameran i alla fall, så blir nog lite bilder sen! Bara hålla ut ;D
 
See you later aligator!

<3


Rastlös.se

Jag är så sjukt rastlös just nu. Det finns inte mycket att göra den här dagen känner jag! Jag vill ju bara att den ska ta slut... Tänkte i alla fall gå och ta ett bad om någon timme, vill att det ska bli lite mörkt först så att jag kan tända ljus och göra mig ett skumbad! Det vore ju inte helt fel om man säger så ;) Avkopplande!
 
 

Rensat mina nagellack

Har plockat undan alla rena kläder och lagt de smutsiga i tvätten, hehe. Någon gång ska man väl trots allt börja hålla ordning i sitt rum. Bättre sent än aldrig ;)
 
Rensade även mina nagellack! Tänkte att det är ju ingen idé att ha kvar kladdiga nagellack, går ju ändå inte att måla med dom. Känns inte som att man har så många färger nu haha så nu vill man köpa massa nya. Men får se, det är inte så viktigt ;p
 

John Denver - Country Roads

http://www.youtube.com/watch?v=oN86d0CdgHQ

Onsdag

Vaknade visst lite sent idag, kan inte minnas sista gången jag vaknade halv 3 på dagen. Det var längesen med andra ord. Men så kan det gå när inte haspen är på. Kunde inte sova inatt och tillslut skrev jag till min pojkvän, hade inte pratat på ett tag så vi pratade lite och jag tror allting har ordnat sig nu. Jag hoppas i alla fall det! Men jag vill inte ta upp något om det på bloggen eftersom det är många som kan läsa det och för mig är det en privat sak so let's leave it there.
 
Hur som helst, ska inte göra något speciellt idag vad jag vet så blir bara en lugn dag. Imorgon är det torsdag, vilket betyder pengar för min del så jag hoppas att den här dagen går fort. Det blir nog stan imorgon om vädret är fint, med mamma och syrran. Bara gå omkring där och förmodligen äta ute och kanske ta en öl! Who knows. Får se imorgon helt enkelt!
 
 
 
 

Omogna idioter det finns...

Det borde finnas åldersgräns på sidor som facebook så man slipper alla jävla småbarn som tror att dom är roliga. Det är väl en sak att göra en sån här sida och skämta om någon. Men varför välja en person som är död? Jag är säker på att folk i hennes släkt eller kanske till och med föräldrar har facebook och hur snabbt sprids inte sakerna där?
 
Jag såg en liknande förut idag om bloggerskan Widerstedt så antagligen har den/dom personerna fått idén därifrån. Känner inte att detta är min ensak direkt. Men jag tycker bara att det var väldigt omoget och respektlöst gjort! Idioter det finns i den här världen! Hoppas i alla fall att dom som äger facebook har lite mer vett i sig och stänger ner sidan.
 

Why Am I The One

I finished kissing my death, so now I head back up the steps
Thinking about where I've been, I mean the sun was never like this
I wanna feel with the season. I guess it makes sense
Cause my lifes become as vapid as a night out in Los Angeles
And I just want to stay in bed, and hold you like I used to
You know that I am home, so darling if you love me
Would you let me know...

Or go on, go on, go on, if you were thinking that the worst is yet to come
Why and I the one always packing all my stuff
 
http://www.youtube.com/watch?v=Rs5-FJ3X2CQ

Gjort om lite i mitt rum

Jag och mamma har fixat om i mitt rum en del. Det började med att hon ville ha min byrå, kan inte förstå varför. Den är inte ens fin. Hur som helst så fick hon den och jag fick någon sak som hon hade haft att lägga mina kläder i som nu står i klädkammaren! Och sen fick jag två vita hyllor av henne och så flyttade jag på sängen så den står mitt i rummet och har en vit bänk bredvid! Så skönt att alla svarta möbler är borta måste jag säga! Äntligen!
 
Mitt rum är dock långt ifrån färdigt, meningen är att jag ska köpa nya möbler men jag har inte orkat lägga ner pengar på det. Men det blev ändå bättre nu, för innan så hade jag typ en byrå i trä, ett nattduksbord i svart och en vit bänk och det kändes ju inte så jättefint. Nu är i alla fall alla möblerna vita!
 
 

It's not a mistake if you do it twice, it's a choice

Har legat och kollat på The Hills ett tag. Men just nu blir jag bara arg, för jag hatar killar som beter sig som svin. Om en kille sårar en tjej en gång och sedan verkligen ångrar sig och vill börja om från början och tjejen ger EN chans till så borde man ju förstå att man inte kan bete sig hur som helst och göra samma misstag igen. It's not a mistake if you do it twice, it's a choice. True story.
 
Men aja, ska försöka få en bra bild på min sminkning nu medans solen skiner! :)

Mysigt med lite åska

Nu har man fixat sig och precis när man blir färdig så försvinner solen och det börjar åska. Trevligt! Jag har märkt att jag inte är lika rädd för åskan längre. När jag var yngre så var jag livrädd, vågade inte sitta vid ett fönster när det åskade utan satte mig alltid i hallen. Nu kan jag nästan tycka att det är lite mysigt när det åskar, så länge det inte låter as högt och blixtrar! Blir ni rädda eller inte när det åskar/blixtrar?
 
Jaja, hade tänkt ta en bild på mig själv då jag försökte göra en likadan sminkning som Anna gjorde på mig i lördags. Men jag gjorde med lite blått och sedan svart istället för silver. Men jag får ta det sen för ingen blev bra som jag tog och nu orkar jag inte, haha. Ska ba chilla lite nu sen får ni se hur den blev!
 
 

Tisdag

Nu är jag vaken, haha. Jag ville inte riktigt vakna första gången jag vaknade så jag somnade om igen och vaknade nu. Jag har i alla fall bara hunnit få i mig en potatisburgare (eller vad de heter) till lunch och ska väl snart ta en dusch och fixa mig lite. Så ser min morgon ut i alla fall!
 
Vad har ni för er?

The Hills season 1

Nu tänker jag lägga mig och kolla på The Hills! Orkade inte måla naglarna idag, så gör det imorgon istället. Det blir nog bara att glo på det tills man blir trött så vi höres imorgon :)
 

Hahah, galen!

Michaelas hund var så söt i fredags, haha! Han hade fått nytt vatten och kom till vardagsrummet och sprang runt som en galning och var hur glad som helst. Hahaha så söööt!
 
 

Precis duschat

Duschade precis och smörjde in mig så nu luktar man gott!
 
Nu sitter jag och lyssnar på musik på spotify och tanken är väl att jag ska fixa mina naglar. Märkte att massa nagellack hade försvunnit och att vissa var ojämna så tänkte fila dom lite och måla med ett annat nagellack! Det är väl kvällens plan hittills!
 

Lady Antebellum - Need You Now

 
http://www.youtube.com/watch?v=eM213aMKTHg&feature=related

Usch vilken tråkig dag

Råkade somna lite. Jag har så tråkigt just nu, det finns absolut inget att göra. Kollade färdigt på hela sista säsongen av Laguna Beach så får väl ladda ner The Hills när jag orkar.
 
Jag vill bara ha torsdag nu!! Då får man pengar och ska antagligen in till stan och gå runt där hela dagen och äta god mat osv :)

Trött tjej

Har legat och kollat på Laguna Beach ett bra tag. Jag känner mig helt död, men vet inte varför haha. Inga planer för den här dagen i alla fall, tänker endast ligga här och ta det lugnt. Ända jag orkar göra typ!
 
Funderar på om jag ska gå och steka lite köttbullar och blanda det med pastan från igår. Jag är så sjukt hungrig, det känns verkligen att magen är tom så tror det vore en bra idé att göra sig något att äta.

Måndag

 
Duschade nyss och nu sitter jag och vilar lite i min säng. Magen känns bättre idag, men den känns lite öm på något sätt. Men den gör i alla fall inte ont så det är bra! Funderar på om jag ska fixa mig lite idag eller inte. Skulle vilja testa sminka mig så som Anna sminkade mig och Michaela i lördags, så jag funderar på att göra det :) Men tänkte ta det lite lugnt en stund först för jag känner mig fortfarande inte helt återhämtad sen i lördags haha. Uppdaterar sen!
 
Michaela och jag på bussen i lördags innan bröllopet!

Vaknade nu...

Låg och vilade förut och råkade somna... Typiskt mig... Vaknade för ungefär en timme sedan och var jättehungrig så jag tog lite fil med flingor och ett glas vatten. Funderar på att gå och ta ett varmt bad då det är sjukt kallt i mitt rum just nu så jag fryser typ ihjäl!
 
Det känns som att mensvärken är på gång igen men så länge den inte blir som den var förut idag så klarar jag mig, hehe! Jag har verkligen aldrig haft sådär intensiv mensvärk haha, det gjorde så sjukt ont! Märkte att det blev lite bättre när jag gick upp och gick men det kändes som att jag skulle svimma så jag satte mig ner i sängen igen och tog en till värktablett och då var det bara gå upp och kräkas. Och när jag låg ner så gjorde det ännu ondare av någon anledning, haha knas.. Hoppas min mage är lite snällare mot mig nu om den tänker börja göra ont igen...

Gårkvällen i bilder

 

Min mage dödar mig

Usch min mage håller på att döda mig just nu. Jag tror helt seriöst att den vill få mig att lida. Jag har aldrig haft en sån här mensvärk förut! Tog en värktablett förut och den hjälpte inte ens så jag tog en till för en stund sedan och efter den började jag kräkas som en galning. Helt skakig är jag också. Inte okej säger jag bara

Hemma hos Michaela

Nu är jag hemma hos Michaela. Mötte upp Anna och åkte hit direkt istället för att åka till Michaelas jobb :) Så nu sitter jag här i Michaelas säng och pratar med Anna och gosar med deras hund Zack :D Världens sötaste hund! Han hoppade upp i sängen och la sig bredvid mig, haha så söt! Fast han stannade inte kvar så länge!
 
Ska i alla fall vara med Anna tills Michaela kommer hem och sen så har jag och Michaela massor att fixa tills imorgon. Busy girls hehe! ;) Men nu ska jag fortsätta prata med Anna. Lite svårt att prata och skriva samtidigt ;) Puss på er!

Snart dags att åka!!

Jag ska börja röra på mig om några minuter! Längtar tills man är framme. Massor att fixa idag och jag är sjukt taggad inför imorgon. Det ska bli kul! Måste packa ner ett par skor bara och ta kameran sedan är jag redo! Kanske uppdaterar senare från Michaelas dator men om inte så hörs vi imorgon när jag är hemma från bröllopet och då blir det massa bilder!!
 
Ha en BRA helg för det ska jag ha! PUSS!

True story


Fredag

Godmorgon!
 
Vaknade för några minuter sedan. Jag skulle ju egentligen gå upp tidigt idag, men pratade med Michaela imorse och ska inte till hennes jobb förrän vid 4 så då tänkte jag att jag kunde sova lite längre. Kunde nämligen inte sova inatt, jag tänker för mycket ibland. Men idag ska jag inte tänka på något som får mig att må dåligt i alla fall. Det här ska bli en bra dag, så det så!
 
Lite tråkigt väder ute, jag hade hoppats på sol men whatever. Jag ska gå och ta en dusch nu och sedan sminka mig och sånt där! Så hörs när jag är färdig med det!

Time to sleep

Funderar på att gå och lägga mig snart, om ungefär en timme typ så blir nog inget mer bloggande idag! Jag vill verkligen vakna tidigt imorgon och börjar känna tröttheten smyga sig på, så tänker dra nytta av den! Annars sitter man bara kvar vid datorn och så blir man pigg, not good!
 
Hinner säkert skriva innan jag åker till Michaelas jobb imorgon så vi får väl höras då! Dock så kommer det inte bli några inlägg förräns jag kommer hem på lördagen. Men då får ni massa bilder från fredagen och från bröllopet så bara att stå ut ;) Kan hända att jag slänger in ett snabbt från Michaelas dator, men det kan jag inte lova!
 
 
 

Jag och Michaela i ett nötskal

Hahaha. Jag hittade en bild på facebook på en kille som hade en as rolig frisyr och så först tänkte jag, "Haha. Michaelas kille" - Vi brukar skoja så när vi ser någon ful ;) Men sen tänkte jag på en gemensam kompis till oss och så började jag föreställa mig honom med den frisyren. Hahahaha så kul för den personen på bilden var faktiskt lik honom!
 
Haha verkligen VI TVÅ i ett nötskal.
 

Duschat och packat!

Satt och spelade ett spel på datorn och så stängdes den av. Haha, min dator är ju lite... vad ska man säga? cp störd då den överhettas ibland. Speciellt om man spelar spel och den ska ändå klara av sånt enligt affären som jag köpte den från. Bullshit! Men jag tog en dusch och lät den vila så länge.
 
Har även packat lite, lagt ner kläderna som jag ska ha med mig till Michaela imorgon så nu slipper man tänka på det. Tog min favoritväska! Använder inte den så mycket, tycker inte att den passar till allt men på något sätt lyckades den passa till precis allt som jag ska ha på mig imorgon + lördag så det är ju perfekt! Dags för en nykomling snart dock, skulle behöva en ny svart!
 

Shorts

Har lagt in massa snygga shorts i min lovebasket! Skulle mer än gärna köpa allihopa om jag kunde. Synd att man inte är rik haha! http://emeliekjellman.mylovebasket.com/
 
Nelly Trend - Unique Shorts hos Mylovebasket

Hemma igen

Då har man sökt lärlingsutbildning då! Tog handel som första val och café som andra val. Det känns riktigt bra faktiskt, nu är det bara att vänta tills man får veta om man kommer in eller inte. Hoppas att jag kommer in! Tror det är mot hösten som man börjar i så fall. Det är ju ett tag kvar men inte allt för lång tid :)
 
Frågan är vad man ska göra nu när man är hemma igen? Det finns ju inte direkt så mycket att göra. Det får nog bli att ta det lugnt fram tills middagen och sedan måste jag faktiskt börja packa lite för imorgon bär det ju av hem till Michaela och på lördag är det bröllop!
 
 

Ska strax börja röra mig

Hej på er!
 
Jag ska snart börja röra mig mot Södra Station för ett möte angående lärlingsutbildningen. Det känns SÅ bra att jag äntligen ska få det gjort. Jag har ju inte riktigt sökt dit än så det ska göras idag. Tänkte tvinga med mig mamma som sällskap då jag inte hittar så bra i stan. Dock så vill jag inte ha med mig henne på själva mötet! Ska ta bussen 13:00 i alla fall så vi får höras när jag är hemma igen!
 

Tack och lov att det finns systemåterställning!

HAHA! Jag kunde inte sova så jag satte på datorn igen och helt plötsligt såg det ut som att datorn skulle avslutas men jag vet att jag inte kommit åt någon knapp som kan avsluta datorn så tyckte det var konstigt. Det kommer upp en vit ruta där det står, "Polisen enheten för databrott" tänkte, "what the fuck?" och blev fett rädd men kommer på lika snabbt att det finns ju ett virus som är så...
 
Tänkte först vad ska jag göra nu då? Sedan kommer jag på att förut en gång när jag råkade göra något så alla ikoner på datorn blev helt cp och inte gick att trycka på så gjorde jag en systemåterställning, så gick in på mitt andra konto och gjorde det och vips så försvann den skiten :) Haha, jag är SÅ glad att det finns systemåterställning för annars hade jag fått panik!
 
Den som gjorde det viruset tänkte nog inte allt för långt! Go get a life loser.
 

Snart dags att sova

Jag ska ta något att äta nu, kolla lite på Laguna Beach samtidigt och sedan är det sovdags! Hörs imorgon!

The Wanted - Chasing The Sun

http://www.youtube.com/watch?v=RFS5N_yAGTo

Nyduschad

Duschade för en liten stund sen och sitter nu och lyssnar på en låt som jag verkligen fastnar för. Lägger in den här så kan ni lyssna om ni vill. Nu känner man sig fräsch i alla fall efter man rakat benen och smörjt in sig, så luktar typ godis nu hihi ;p Målade tånaglarna också haha.. Jaja, nu ska jag göra något annat, hörs sen!
 
http://www.youtube.com/watch?v=7NJqUN9TClM&feature=related 
 

Spela lite spel och sedan blir det ett skönt bad

Har legat och kollat på Laguna Beach ett tag och sedan så ringde Michaela och så pratade vi lite om lördag. Vi vet ju inte så mycket egentligen, mer än att vi ska servera. Men det ordnar sig, vi ska ringa min kusin på fredag och höra oss om lite om detta :)
 
Tänkte spela något spel nu och sedan ta ett skönt bad. Jag är faktiskt ganska trött så det är bra. Då kan jag förhoppningsvis somna i tid ikväll. Kanske att man hälsar på Michaela en stund på hennes jobb efter mötet om hon inte har någon kund :)
 

Varit i Södertälje

Följde med mamma till Södertälje, för hon skulle göra en sak men sen gick det inte så då var det bara att åka raka vägen hem igen. Haha, så kan det gå! Det kändes ju ganska onödigt att åka dit och sedan hem igen. Känns som att hela dagen har gått nu men å andra sidan får den här dagen mer än gärna gå snabbt!
 
Det blir nog inte att träffa Anna idag i alla fall. Men vi kanske ses på fredag för då ska jag hem till dom och sova där ;) Nu ska jag ta det lugnt ett tag, känner mig lite död efter man åkt fram och tillbaka från Södertälje helt i onödan!

Onsdag

Ny dag, nya tag, right? Haha. Jag hade sjukt svårt att somna inatt men det gick tillslut. Jag hoppas bara att det inte blir samma sak idag, för jag måste upp ganska tidigt imorgon. Jag har ju möte då, det börjar visserligen klockan 2 men jag måste duscha och massa grejer innan!
 
Får se vad som händer idag i alla fall. Det kanske blir att träffa Anna men jag vet inte än :) Hon hade ringt mig imorse men då sov jag så får hoppas att hon ringer sen igen! Får nog stänga av vibratorn på mobilen på nätterna så att jag vaknar när folk ringer, haha! Men det är bara så irriterande om man precis har somnat och så får man till exempel ett sms...
 

Dejt med kudden

Går och lägger mig nu faktiskt. Vill inte vakna allt för sent imorgon och sådär! Det blir kanske att träffa Anna imorgon om hon åker hem till sin pappa. Jag hoppas det för jag vill träffa min love! Haha. Godnatt!
 
http://www.youtube.com/watch?v=RgbKKZWZuQo

-


Byxdressar

Jag har lagt till massa byxdressar i min lovebasket! Funderar på att köpa en nu när pengarna kommer. Skönt att sätta på sig om man bara ska ut och gå. In och kolla vettja! ;) http://emeliekjellman.mylovebasket.com/
 
Glamorous - Nova Strap Back Playsuit hos Mylovebasket

Tar det lugnt resten av kvällen

Sådärja, duschen avklarad och naglarna målade. Tänker endast ta det lugnt nu, spela något spel och sedan kanske kolla vidare på Laguna Beach. Något i den stilen i alla fall. Mamma har bakat sockerkaka så ska smaka på den sen :)
 
 
 

Sådärja!

Nu är rummet äntligen städat, woho! Sen så har jag tänt lite ljus så det skulle bli lite myspys men det känns som att det är för ljust ute just nu. Jag får liksom inte den där mysiga känslan, om ni vet vad jag menar? ;) Men det blir väl att släcka dom snart ändå för jag ska ju bada så får väl tända dom senare när det är lite mörkare ute!
 
Ska i alla fall bara ta det lugnt resten av kvällen tror jag :) Lyssna på lite glad musik och sånt där! Gör allt för att hålla humöret uppe just nu och inte tänka för mycket. It's not good for me! Hörs sen!
 
 
 
 

Snart ska det städas!

Nu har man ätit och ska vänta tills mamma har diskat färdigt sen skulle hon hjälpa mig att städa. Det blir skönt att få ordning på rummet faktiskt! Jag ska hålla det städat sen. Jag är sämst på det men jag ska fan hänga upp kläder direkt och sånt så det slipper bli världens berg på min fåtölj. Snäll mamma har jag i alla fall som vill hjälpa mig :)
 
Efter det blir det ett bad och fixa naglarna tror jag, samt färga ögonbrynen! Hörs efter städningen i alla fall :)
 

Laguna Beach season 3

Nu tänker jag kolla på några avsnitt av Laguna Beach season 3 medans jag väntar på att middagen blir färdig. Jag är hur hungrig som helst, inte ätit något idag!
 
Blir kanske att städa senare idag, jag har inte gjort det än haha! Det har alltid kommit upp något annat när jag tänkt göra det eller så har jag bara inte haft någon ork. Men jag frågade om mamma kunde hjälpa mig, det går snabbare då hehe så hon kanske skulle det :) Hoppas!!

Söderbys kyrkogård

Jag har varit ute och gått med mamma och syrran. Gick in på Söderby Kyrkogård som är sjukt gammal. Jag tror faktiskt det är första gången som jag har gått in där, hade för mig att den låg på ett helt annat ställe. Lite creepy faktiskt eftersom det är så gammalt. Den byggdes liksom år 1919 och den har varit där sen dess. Mamma tycker att jag är knäpp som tycker det är coolt. Men det tycker jag, lite coolt är det just för att det är så många år sen.
 
Man fick ju inte röra jorden där inne förut, jag vet inte om det fortfarande är så men förr fick man inte det pga att de som ligger begravda där hade TBC. Det är också lite creepy faktiskt, vem vet om det fortfarande finns kvar i jorden liksom. Inte för att det fanns någon jord nu, det var mest gräs faktiskt. Men aja, nu har man sätt den haha!
 

Tisdag

Det blev inget bloggande igår pga lite saker. Det är inget som jag tänker ta upp i bloggen. Jag kan bara säga att det är lite bättre nu trots att jag har världens klump i magen och tänker jag för mycket på allt så vill jag bara gråta. But I'll survive! Jag hoppas bara att allt kommer att ordna sig just nu. Men som sagt, tänker inte ta upp något i bloggen so let's leave it there!
 
Jag har en del andra saker att fokusera på nu ändå. På torsdag har jag möte angående lärlingsutbildningen och på lördag är det bröllop. Min kusin ska gifta sig och jag och Michaela ska servera! Vi är nog båda lite nervösa nu men det ska även bli kul! Måste hitta kläder att ha på mig i kyrkan och sedan något svart och vitt att servera i, kanske inte just idag men ändå!
 

You know who you are

Jag känner bara just nu att jag måste ta mig samman. Jag måste sluta överreagera och sluta tro det värsta. Jag är ledsen att jag alltid tror det värsta och jag är ledsen att jag är jobbig och tjatig och överreagerar! Jag tänker för mycket och jag oroar mig för mycket. Men allt det här, som inte alltid är så bra är enbart för att jag bryr mig så mycket. Men ibland blir det fel och det är jag ledsen för.
 
Jag vill att du ska veta det för jag älskar dig, och jag vill inte förlora dig. Om jag har förstört allt nu så kommer jag aldrig någonsin förlåta mig själv.

Parfymer

Satt och kollade på olika parfymer igårkväll på mylovebasket. Jag har typ ingen aning om hur dessa luktar och skulle nog inte beställa parfym online eftersom man vill ju gärna veta om den luktar gott eller inte. Men det kan ju alltid vara kul att spara dom i sin lovebasket och om man känner att man vill köpa en ny parfym någon gång så kan man ju skriva upp vad dom heter och köpa om dom luktar gott :D
 
Bara jag som fastnar för flaskorna mer än det som står om parfymen? Finns några till på, http://emeliekjellman.mylovebasket.com/
 
 
Parfymer

Tråkigaste dagen någonsin

Jag är som sagt inte på världens bästa humör idag, så som jag sa tidigare blir uppdateringen not so good... Men det blir bättre. Can't be happy everyday, right?
 
Jag har i alla fall inte gjort så mycket än så länge, mest legat och glott på Laguna Beach. Ligger på säsong 2 nu! Ska ta ett bad sen i alla fall. Gjorde det förut idag men fick syn på största harkranken som satt på väggen ganska nära badkaret så då var det bara att gå upp för jag tycker dom är otroligt äckliga haha! Tvingade mamma att ta bort den nyss i alla fall så nu är det ju lugnt ;)
 

Söndag

Vaknade lite sent idag, kunde inte somna inatt. För mycket tankar! Det är även så nu och kommer säkert vara det hela dagen så jag kan inte lova att det blir världens bästa uppdatering idag, men jag ska försöka! Jag är bara så frustrerad just nu, arg och ledsen. Tänker inte gå in på några detaljer så avslutar detta nu.
 
Får se vad jag ska göra idag i alla fall. Inte direkt så roligt väder så ingen större lust att gå ut och gå idag. Blir nog att kolla på Laguna Beach och bara ta det lugnt!

-

You could use at least 1 minute of your day to send me a text.
And ask me how I feel or what I'm doing.
Or just show me that you care.

Ett liv i mina händer

Nu tänker jag bara lägga mig ner i sängen och läsa faktiskt! Jag brukar inte läsa böcker, tror detta är den första på några år. Men den är förvånansvärt bra så tänkte ge den en chans haha!
 

I miss you baby


Fina klänningar!

Har lagt till massa fina klänningar på mylovebasket! Jag älskar fina klänningar och det finns hur mycket som helst där :) Det här är bara två av dom jag lagt till dock, mer hittar ni här: http://emeliekjellman.mylovebasket.com/
 
Club L - Chiffon Detail Open Back Dress hos Mylovebasket Jones & Jones - Vicky Dress hos Mylovebasket

Nu: Äta lite och kolla på Laguna Beach!

Nu har jag duschat, riktigt skönt kan jag säga! Det behövdes verkligen efter den där promenaden. Blev inte riktigt mätt efter middagen så tänkte värma lite av min lunch som blev över och äta den framför ett avsnitt av Laguna Beach. Hoppas datorn inte blir så jävla varm bara!
 

Hemma efter promenaden!

 
Nu är man äntligen hemma efter promenaden! Den blev lite längre än tänkt men det är så skönt att vara ute och gå så det gör inte mig något :) Dock så var det väldigt kvavt ute och otroligt varmt så svettades som en gris så blir nog en dusch om ett tag, haha! Kan behövas...
 
Såg världens finaste hus som hade världens snyggaste bil! Haha, jag älskar dyra bilar av någon anledning. Dock så är jag sämst på bilmärken så jag har ingen aning om vad det var för bil, liknade en porsche eller ferrari i alla fall. Sjukt snygg, mina drömbilar hihi! Nej, nu blir det fan en dusch. Känner mig inte så fräsch just nu!
 

Bulgur med grönsaksbiffar

Gjorde ju som sagt middagen idag, hehe! Det fick bli bulgur blandat med massa olika grönsaker och grönsaksbiffar. Haha värsta vegetariskt! Men det blev gott! Jag tycker faktiskt det är kul att laga mat! Kanske borde kolla upp om det finns hotell & restaurang där jag ska söka lärlingsutbildning. Vill komma igång med det nu. Men tror studievägledaren har semester för inte fått något svar på mitt mail. Ska nog maila igen på måndag!
 
Hur som helst så ska jag snart ut och gå en promenad med mamma och min syster! Känner för det, alltid bra att komma ut och få lite frisk luft. Det blir en hemmakväll, inget festande eller så för min del! Vad ska ni hitta på idag?
 

Nu ska jag laga middag

Ska fixa middagen så har inte så mycket tid att uppdatera just nu. Hörs efter maten!

Mätt i magen

Nu har man ätit och kollat lite på Laguna Beach. Min dator blir dock sjukt varm när jag är inne på mtv's hemsida och kollar på det. Vet inte varför, haha knas! Tänkte i alla fall ta en dusch nu :)
 

Lördag

Vaknade för någon timme sen och håller nu på att göra lunch till mig själv. Tänkte göra spagetti och vegetariska köttbullar haha. Men hade lite tid att blogga medans jag väntar på att vattnet ska börja koka. Jag ska ta och städa idag, har sagt det typ hundra gånger? Men idag ska jag faktiskt göra det! Har ändå inget bättre för mig. Jag är lite lat men dags att ta sig i kragen!! Nu ska jag fortsätta med maten, så vi hörs sen :)
 

Kollar på Laguna Beach

Jag har inte orkat uppdatera idag då jag har haft en sån jäkla huvudvärk! Har varit väldigt trött pga det. Köpte dock en liten cola så nu är jag på hyfsat bra humör. Jag är ju tyvärr beroende av cola så när jag inte har druckit det på 1-2 dagar får jag världens huvudvärk! Det kan vara lite jobbigt ibland men jag försöker bli oberoende av det just nu men köpte en liten för orkade inte med huvudvärken. Jag får ta en kopp kaffe imorgon om huvudvärken kommer tillbaka. Inte tänkt på att det faktiskt är koffein i det också!
 
Nu tänker jag lägga mig ner och kolla på Laguna Beach i alla fall. Längesen man såg det, kommer ihåg när man alltid kollade på det (och The hills) på mtv. Kul att det fortfarande finns kvar på deras hemsida i alla fall :)

Cyberbully

Kollade på en film nyss som heter Cyberbully. Bra budskap tycker jag, skådespelarna var inte världens bästa så det förstörde lite men annars var den bra. Orkar inte berätta vad den handlar om, ni får se själva istället! Ni lär nog förstå vad jag menar med att den hade ett bra budskap om ni ser den.
 
Vet inte vad jag ska göra nu, har faktiskt lust att gå ut och gå men det är inte så kul ensam så får se. Det är bara så skönt att rensa tankarna. Men är sjukt trött också så kanske tar det imorgon istället. Hungrig är jag också, men vet inte vad man kan äta  + att jag inte riktigt vill äta haha.

Varit med Michaela hela dagen

Hejhej!
 
Jag har spenderat hela dagen med Michaela! Såg världens segaste skräckfilm på morgonen, den hette The Awakening, rekommenderas inte haha! Om ni inte gillar sega filmer förstårs ;) Så fort solen kom fram så gick vi ner till stranden och bara tog det lugnt där! Kom fram en and ganska nära mig och jag var ju självklart tvungen att mata den så efter någon minut så kom det typ 4-6 änder till. Hehe, så kan det gå! Men dom var så söta så kunde inte låta bli!
 
Solen försvann i alla fall sen, så då gick vi hem och har bara legat i min säng sen vi kom hem. Kollade på en annan skräckfilm som hette Fertile Ground. Mycket bättre film än den första! Inte så värst läskig, men bra var den i alla fall! Jag ska gå och ta en dusch nu i alla fall och sen får jag se. Är så himla trött, så kanske blir ännu en film haha!
 

Är med Michaela

Råkade visst bli ganska dålig uppdatering idag också. Men det är för att jag inte har gjort något speciellt, kollade på filmen Thirteen och sedan gick jag och mötte Michaela. Vi köpte två loka och en banan så man kan göra smoothie till frukosten imorgon!
 
Vi har i alla fall precis varit ute och gått i en och en halvtimme! Det är så skönt att bara gå omkring, snacka lite och rensa tankarna haha. Gick upp i söderby och kollade på alla fina hus och såg en hare och så såg vi ett rådjur och hälsade på en jättesöt katt :D Haha, nu ska vi i alla fall gå och tvätta av sminket och sedan blir det bums i säng! Imorgon blir det stranden :) Godnatt!

Sovit lunch

Fick en trött-attack så tog mig en powernap. Nu sitter jag och väntar på att lunchen ska bli färdig, haha. Det blir potatisbullar med bacon och blodpudding. Jag har börjat gilla blodpudding, om det är tunna skivor och man bara äter små bitar i taget så är det gott! Annars hatar jag det!
 
Ska ta mig ett skönt bad efter maten och sedan sminka mig lite. Tänkte städa lite sen, få undan lite av kläderna som ligger på golvet. Michaela kommer hit ikväll så är på enormt bra humör! Bästiskväll hehe! Vi ska ta en lång promenad ikväll och imorgon har hon tagit ledigt från jobbet så då ska vi ha en heldag på stranden! Bara steka i solen, bada och ta massa bilder! :D Haha, aja hörs sen!

Onsdag

Nu är man vaken och som sagt så ska det bli lite bättre med uppdateringen idag, haha. Orkade verkligen inte igår kände jag, såg ju filmen White Oleander igår och måste bara säga att den var sjukt bra! Bästa filmen! Tog även den där promenaden med mamma och syrran. Det var typ en miljon myggor i den skogen men jag lyckades bara få ett myggbett i nacken som inte ens kliar haha. Det är bara en liten bulle i huden. Myggbett ska ju klia? Men aja, jag ska nog vara glad att det inte kliar!
 
Annars satt jag bara och lekte med photoshop hela kvällen. Försöker göra en bild men blir inte riktigt nöjd. Men träning ger färdighet så bara att träna vidare. Kanske visar någon gång, när jag är någorlunda nöjd haha. Ska ut och gå idag också. Men orkar inte stressa ut precis när jag har vaknat, så väntar lite med det!
 

Liten paus, tillbaka imorgon

Jag har inte orkat blogga idag, inget att skriva och ingen lust. Det beror nog mest på att jag är sjukt trött idag, vet inte vart den tröttheten kom ifrån dock haha. Sitter och väntar på att en film ska bli färdig, tänkte se White Oleander. Den ska tydligen vara bra. Sorglig också tydligen. Får väl se sen!
 
Imorgon ska jag försöka komma upp tidigt och gå en promenad med mamma. Två koppar kaffe, sen är det bara att köra! Tänkte även ta en på kvällen. En timme varje morgon och kväll blir nog bra. Då borde man egentligen börja redan nu ikväll? Ska nog gå och fråga henne!

Tisdag

Nu har man vaknat till liv och sitter och väntar på att Michaela ska logga in på fb när hon är på jobbet, hehe! Tycker det var lite kul att det första jag gjorde när jag vaknade var att ringa henne. Man måste ju liksom kolla hur läget är med frugan ;)
 
Jag har beslutsångest om jag ska följa med till stranden med mamma och syrran eller inte. Det vore förstårs kul men jag kommer typ bli uttråkad. Får se hur jag gör, kan ju alltid komma ner dit efter dom så...

Ska snart sova!

Jag har suttit och lekt med photoshop ett tag, haha. Försökte lära mig något nytt men det är svårt! Antar att man måste vara ganska skicklig för att förstå sig på allting som går att göra i det programmet. Jag tycker i alla fall att det är sjukt svårt! Alltså visst, det beror på vad man vill göra. Men har man nyss lärt sig programmet så ska man kanske inte ge sig in på att manipulera bilder, men jag gör det ändå därmed blir det svårt! Haha, ska lära mig någon gång, punkt slut!
 
Tänkte snart gå och lägga mig i alla fall. Börjar bli trött av all min koncentration på photoshop, haha! Ska nog kolla runt liiite till och sen blir det att dejta kudden typ!

Beautiful Wave

Har städat lite nu faktiskt, men är långt ifrån klar så ska väl fortsätta sen. Blev så jävla sugen på godis så var mamma nere i centrum och hade fått med sig mitt bankomatkort så bad henne köpa lite! Haha, usch kommer få världens ångest när sötsuget försvinner. Men hittade några piller i en tidning som ska ta bort sötsuget, kanske värt att testa? Haha, gillar dock inte sånt men det kanske kan ge en lite hjälp på traven. Man vill ju inte äta massa godis och sånt men blir ju så sjukt jävla sötsugen ibland haha!
 
Jaja, ska kolla klart på en film nu!
 
 
 

Nyss ätit middag

Åt middag nyss. Jag lagade den, hehe! Råkade överkoka pastan så fick göra om den men annars gick det bra. Shit happens sometimes ;) Sitter och lyssnar på lite musik just nu och funderar på vad man ska göra härnäst. Jag vet vad jag borde göra men jag orkar inte haha. Latmask.se! Får ta mig i kragen om en liten stund.
 

Festtoppar

Satt och kollade lite på Mylovebasket nyss! Jag har inte användt den sidan länge men måste säga att dom har mycket fina kläder där! Är sugen på att handla därifrån någon gång, men vet inte vad. Kan ju alltid vara kul att ha lite fina toppar liksom! Får se helt enkelt ;) Fastnade för dessa i alla fall!
 
 
Jeane Blush - Christy Top hos Mylovebasket
Vero Moda - Pearly Top hos Mylovebasket Pippi Lynn - Misty Two Toned Shirt hos Mylovebasket

Vill köpa ny mobil...

Nu har man fixat till sig lite, dock inte håret eller klätt på mig. Ska väl göra det om en stund. Försökte hitta en mobil som jag kan köpa när jag får pengar. Jag är något trött på min, den är tråkig haha. Hittade i alla fall en för 2499:- så funderar på att slå till på den! Enligt recensionerna så ska den vara riktigt bra så varför inte liksom... Men får se hur det blir :)
 
Inte börjat städa än i alla fall, tänkte göra det lite senare. Jag har ju trots allt hela dagen på mig, så ingen nöd på det! Huvudsaken är att det blir gjort, hehe ;p Jaja, hörs om ett tag jao!

Måndag

Vaknade för ungefär en halvtimme sen. Just nu sitter jag bara och pratar med Michaela på facebook och lyssnar på bästa låten. Det är min och Michaelas låt de! http://www.youtube.com/watch?v=luwgU5zhVAI Där är den om ni vill höra den :)
 
Jag ska väl snart gå och ta en dusch i alla fall och fixa mig lite, sen ska jag nog faktiskt städa mitt rum. Tänkte göra det igår men jag var för trött så ska göra det idag! Det behövs verkligen så blir storstädning lite senare! Hörs efter duschen och så!

Trött tjej

Hej där!
 
Var ju med Michaela igår! Först var vi hos mig och sen gick vi till inflyttningsfesten ett tag, vilket var ganska kul haha :) Gick inte hem allt för sent i alla fall och somnade direkt när jag kom hem, var så himla trött! Saknade min älskling bredvid mig dock... :)
 
Idag så ringde Michaela till mig så gick och mötte henne vid krysset och så handlade vi varsin Loka och sen gick vi till centrum, satt på en bänk och snackade lite ute i solen för att sedan gå och handla kebabtallrik. Haha, var så sjukt hungrig så kebabtallriken satt perfekt i min mage kan jag lova! Vi har i alla fall bara varit hos mig hela dagen, säkert lika sega båda två ;p Hon åkte i alla fall för en stund sedan så nu ska jag lägga mig och glo på en film!