Rastlös

Kollade nyss på film men den var tråkig så spolade bara igenom den snabbt för att se vad som hände i slutet, haha. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, har så tråkigt!
 
Funderar på om man ska ta en snabb dusch, sedan måla naglarna och kanske ta sig något att dricka. Michaela kommer nämligen inte förrän 8-9 så får liksom underhålla mig själv så länge :) Det blir nog så i alla fall! Hörs sen!

Väntar på att Michaela ska komma hit

Har varit klar ett bra tag nu och nu sitter jag bara här och tar det lugnt, haha. Funderar på vad jag ska ha på mig idag, har ingen aning om det. Man har så mycket kläder men fortfarande inget att ha på sig. Gick i alla fall och handlade snus och coca cola cherry för en stund sen, älskar den! :D
 
Det blir att se någon film och vänta på att Michaela ska komma hem till mig, hon är ju och städar sin lägenhet just nu eftersom hon ska flytta hem igen. Haha, vi som hade planerat att sitta på hennes balle och dricka vin och äta jordgubbar, lyssna på bra musik och snacka massa skit nu i sommar :D Får göra det på min balle istället! Jaja, film nu i alla fall medans man väntar! ;p
 

Duschat och ätit lite!

Nu har man tagit sig en dusch och även fått i sig något att äta. Jag gjorde kycklingmackor, haha :) Orkade dock bara äta en och typ en halv, haha! Men det var gott i alla fall ;)
 
Ska nog strax börja fixa mig, är dock sugen på att gå och sola men jag vet inte. Kan liksom inte bestämma mig för om jag ska göra det eller inte. Gillar inte att sola ensam heller! Beslutsångest haha... Ska nog ringa och kolla om mamma är på väg hem nu för i så fall kan man ju dra med sig henne som sällskap!
 
 

Lördag

Godmorgon!
 
Vaknade för ungefär en halvtimme sen, sov lite längre idag än vad jag brukar göra haha. Det kan ju vara lite skönt ibland! Jag ska i alla fall snart gå och ta ett varmt bad, det är som vanligt iskallt i mitt rum när man vaknar på morgonen. Håret måste tvättas, gjorde inte det igår hehe! Måste sminka mig och sånt där också :)
 
Michaela kommer ju hit idag, så det ska bli kul :) Vi har blivit bjudna på inflyttningsfest av en kompis, så antagligen kommer vi gå förbi där och hälsa på en stund, säga grattis till lägenheten och så! Det ligger ändå så nära mig :)
 
Hittade min babes tröja igår på min matta, den luktar honom. Saknar dig bebi <3

-


Music

Pitbull feat. Shakira - Get It Started
http://www.youtube.com/watch?v=fgNe_rCiTDg
 
Will.I.Am feat. Eva Simons - This Is Love
http://www.youtube.com/watch?v=9I9Ar6upx34
 
David Guetta feat. Chris Brown And Lil Wayne - I Can Only Imagine
http://www.youtube.com/watch?v=DxFXAOQVt7I

Ett bad nu kanske!

Jag blir så irriterad på vissa filmer! Jag förstår att det ska vara intressant och spännande, men jag blir bara irriterad haha! Om ni ser filmen som jag såg någon gång, så kanske ni begriper er på vad jag blir irriterad på. Jag tänker inte berätta för insåg att jag kommer avslöja hela filmen då och då blir det ju inge kul!
 
Jaja, jag ska gå och ta ett bad nu. Klockan tickar ju trots allt bara framåt och inte bakåt och jag vill gärna sova hyfsat tidigt! Hörs snart :)

Precis ätit middag

Nu har jag nyss ätit middag med min syster, åt grillad kyckling med potatisallad och så gjorde jag en snabb sallad till det! Hehe, duktig tjej här! Nej men gillar faktiskt att laga mat och sånt... Även om det ända jag gjorde var en sallad ;) Gott var det i alla fall och nu är magen mätt och glad!
 
Ska ta mig en dusch sen, måste tvätta håret! Tänkte prova min rakgel då också, lite nyfiken här ;) Dock så rakade jag benen igår men skitsamma, I'll do it again! ;p
 

Nu blir det en film

Nu blir det nog en film. Är lite uttråkad, tänkte först att jag skulle fixa mig när jag kom hem. Men nu är liksom klockan snart 3 så det känns ganska onödigt. Då kan jag lika gärna göra det imorgon för då ska jag vara med Michaela :) Det blir i alla fall någon skräckfilm som hette Axed! Jag är tokig i skräckfilmer haha, älskart!
 

Shoppat lite

Hej på er!
 
Jag råkade följa med mamma till Tumba haha. Skulle egentligen bara följa med henne till centrum och köpa snus, sedan gå hem. Men jag tycker det är tråkigt att vara hemma hela tiden så jag följde med henne. Hon klippte sig först, blev fint :) Sedan var jag tvungen att äta något då min mage kurrade för kung och fosterland haha!
 
Efter det så gick vi till Tumba centrum och där blev det lite shopping ;) Eller meningen var att mamma skulle shoppa men jag lyckas ju alltid få lite saker när jag är med. Hihi får gottgöra henne någon gång med en överraskning eller så!
 
 
 

Lifehouse - First Time

Looking at you,holding my breath,
For once in my life, I'm scared to death,
I'm taking a chance, letting you inside.

I'm feeling alive all over again,
As deep as the sky that's under my skin
Like being in love, she says
For the first time
Well maybe I'm wrong,
But I'm feeling right where I belong
With you tonight
Like being in love
Can feel for the first time
 
http://www.youtube.com/watch?v=J0YvWQNWEJA&feature=relmfu

IT

Nu ska jag kolla på filmen IT haha och äta lite Doritos. Jag blev jättesugen på det men det ska bli det sista goda jag ska äta för sen ska jag fan bli nyttig! :D Det är bara så svårt att bli av med sötsuget, någon som har ett bra tips på hur man kan bli av med det?
 

Trött man blev nu..

Åt för ett tag sen, det var riktigt gott och mamma och syrran gillade min dressing :) High five på den ;) Känner mig faktiskt duktig haha! Om jag ändå kunde vara lika duktig när det gäller mitt rum. Det ser ut som ett bombnedslag, men jag tänkte göra något åt det sen.
 
Blev så sjukt trött efter middagen så tänkte vila först men sen kände jag att nej, sova kan jag göra ikväll! Går och tar ett bad istället, färgar ögonbrynen och sånt! Sedan byta allting i sängen och sådär :) Vet fortfarande inte om Michaela kommer hit, men hoppas det :)

Pastasallad och dressing :)

Blev precis klar med allting, gjorde ju pastasallad. Gjorde även en egen dressing, kan tycka att det kan vara lite tråkigt med sånna dressingar som man köper i affärerna. Det är mycket roligare att göra egna! Nu gick jag dock efter ett recept för jag hade ingen aning om vad man kan göra för dressingar haha.. Men jag smakade på den och den var riktigt god så bara hoppas att mamma och syrran också tycker det :)
 
Nu ska jag vänta hem dom och sen får man ÄNTLIGEN äta! Jag har ju bara proppat i mig lite godis idag och då började jag bara må illa så min mage behöver nog riktig mat kan jag tro!
 

Gick hem lite tidigare

Gick hem lite tidigare än mamma och syrran. Jag blev uttråkad haha! Dessutom är jag så sjukt hungrig och har huvudvärk så kändes inte så kul att vara där då. Dom hade visserligen med sig mackor och lite grejer men jag tycker inte om dom mackorna som dom hade!
 
Vi ska i alla fall äta pastasallad ikväll så jag sa att jag kunde börja med den så det tänkte jag göra nu :) Ända problemet är att jag mår illa (har proppat i mig godis) och har huvudvärk så orken är inte riktigt med. Men kommer nog igång :)  Får se om Michaela kommer sen, i så fall ska vi ut och plocka smultron och baka paj :)

Torsdag

Godmorgon!
 
Vaknade för ett tag sen men gick inte upp förrän nu :) Mamma och min syster vill gå ner till stranden och sola så jag ska nog följa med ner dit :) Det kan ju vara skönt, orkar inte bara sitta inne så! Det kan man göra när vädret inte är fint tycker jag! Nu ska jag leta fram bikinin, vet inte riktigt vart den är!
 
Vi hörs senare :)
 

Cake Pops var det ja!

Nu är dom färdiga, det blev inte så många. Mina blev ganska fina förutom två, ena bestämde sig för att trilla av pinnen och andra sjönk ner en bit på pinnen istället! Men resten blev bra! Jag tycker alltid sånt här är kul, baka roliga grejer och dekorera dom med strössel och sånt alltså :D Men just nu är jag så slut i huvudet att jag tröttnade och tvingade mamma och syrran att hjälpa mig lite! Då spårade det dock lite :D
 
Först så skulle jag visa syrran hur man gör så jag tar den största jag hade rullat och lägger choklad på den. Kände redan då att den kommer trilla av pinnen men börja bara skratta åt det och gav den till henne. Självklart trillar den av och hon får massa choklad på handen. Hon tyckte det blev lite för kladdigt så hon lägger ner den för att tvätta händerna, sen när hon ska ta upp den igen så går den sönder HAHA!
 
Och mamma började också hålla på med dom där och börjar skämta om att den som gick sönder såg ut som bajs och säger att hon ska lägga en sån i min säng. Sedan säger hon att hon ska gå och duscha och jag blev på världens bushumör och springer in i badrummet före henne och lindar in en sån där i toapapper och tog duschkrämen och la den i lådan och så la jag den över den. Jag tror inte mitt bus gick vägen, det brukar inte göra det. Men det var kul ändå, i alla fall i mitt huvud!
 
 
 

Väntar på middagen

Sitter här och väntar på att middagen ska bli färdig just nu. Jag är sjuk hungrig, eller mest sugen kanske då jag åt lite godis för ett tag sen, vilket inte var så smart känner jag. Mår lite illa! Det blir i alla fall köttgryta med ris som jag ville ha så ska äta lite trots att magen inte riktigt är med på det.
 
Började med mina Cake Pops också. Men dom ska ligga i kylskåpet i en timme och stelna så ni får se senare! Känner dock att orken börjar ta slut men jag får helt enkelt göra klart det jag börjat med så kan jag dö i sängen sen haha! Nu blev maten klar, så hörs senare :)

Då var man hemma igen

Sådärja! Jag solade också, mamma insisterade haha! Nu blev man sjukt varm, skulle inte klaga på att ta en kall dusch men tar det ikväll istället för jag orkar inte just nu! Mamma var lite rädd haha, men det gick ju bra! Var faktiskt också lite nojig första gångerna jag solade solarium.
 
Hade tråkigt medans hon solade så satt och lekte med mobilkameran haha. Märkt att det går mycket bättre att ta outfitbilder med den än med kameran, blir alltid suddigt då! Nu ska jag kolla på Childs Play 2 en stund och sen ska jag baka Cake Pops!
 
 
 

Fick kjolen som jag ville ha!

Mamma och min syster åkte till Södertälje förut idag och som tack för att jag hjälpte mamma att betala alla räkningar imorse så fick jag kjolen som jag så gärna ville ha! Glad tjej liksom! Lite synd bara att den inte fanns i 34 men 36 passar ju också som tur, hehe ;p
 
Får visa någon dag hur den ser ut på, orkar inte nu :) Blir tvingad att följa med mamma och sola solarium för hon vågar inte själv haha...
 

Tråkigt allt blev nu...

Inte haft tid att uppdatera då jag har varit med pojkvännen. Men han åkte hem för en stund sedan :( Det känns lite tråkigt, lite för lite tid känner jag.. but what to do... Jag är i alla fall glad att han kom hit men jag kommer sakna ihjäl mig nu! <3
 

SÅ GLAD

Jag har haft fullt upp med att fixa mig nu, haha. Blev färdig nyss så nu tänkte jag bara chilla galet tills det är dags att gå ner och möta upp min babe. Jag ska kolla mitt konto och pumpa bra musik!! Känner för det då jag är på världens bästa humör nu. Skulle vilja köpa hem lite öl men får se!
 
Min mamma är världens jobbigaste människa dock. Hon stressar fan sönder mig. Jag har lagt EN grej, eller okej, två grejer på golvet i hallen och man hör henne hela tiden: "Emelie ta bort det här, man trampar ju på grejerna". Lugna sig för fan. Jag tror inte direkt att hela världen går under för att dom ligger där ett tag!
 
Aja, nu behöver jag bra musik!
 
 
 
 

Vill ha...

Jag älskar den här kjolen. Tänkte kanske åka någon dag och köpa den, finns på H&M. Hoppas bara att man hittar den ute i affärerna också för ibland kan jag tycka att vissa saker som finns på hemsidan inte finns ute. Tänk hur fin en solig dag med ett vitt linne och guldigt smycke!
 

Fördriver tiden med en film

Ligger i sängen och kollar film. Min babe skulle sova till klockan 11 så att han orkar åka hit så jag försöker fördriva tiden så länge. Jag har saknat honom så galet mycket, det är sjukt hur mycket man kan sakna en person. Längtar så mycket tills jag har honom hos mig, ska pussa ihjäl honom!
 
Back to the movie. Laddade ner någon ny film från 2012 som heter Shoo Bre, den är bra. Men jag personligen har lite svårt för blattesvenska. Men bortser man från det så är filmen helt klart bra och värd att se! Tänkte gå och ta lite kycklingsallad och kolla klart på den. Jag känner verkligen att magen behöver mat, den är sådär äckligt tom just nu...
 

Kunde inte somna om

Kunde inte somna om så jag gick upp och tog ett snabbt bad. Älsklingen hörde av sig också och det verkar som att man får träffa honom idag, så nu är humöret på topp! Det var inte igår som man fick träffa honom...
 
Jag har även städat upp alla jävla kläder som låg över hela mitt golv. Det var inte direkt lite kan jag säga, tror att jag hittade halva min garderob där haha! Så kan det gå när inte haspen är på ;p
 
Verkar i alla fall bli sjukt tråkigt väder idag, synd det but what to do! Jag ska väl fixa mig lite sen... men behöver inte göra det förrän han är på väg då det tar ett tag att åka så ingen stress här inte!
 
Hörs sen! ;)

Glad tjej

Vaknade nyss upp av mig själv och alltid när jag gör det så brukar jag kolla min mobil, ifall att man har fått något sms eller vad klockan är. Hade hur som helst fått ett sms från min pojkvän och blev så glad! Blir ännu gladare om det blir som det står i hans sms! hihi
 
Nu ska jag fortsätta sova haha! Känns som att det är en aning för tidigt för att gå upp nu. Blev bara så glad :D

Sovdags

Sådär! Nu har man duschat och nu tänker jag ställa ifrån mig datorn och bara lägga mig i sängen och ligga här tills jag somnar! Hörs imorgon :)

Ska ta mig en dusch nu

Michaela och Anna kom och hälsade på mig en snabbis! Trevligt med lite sällskap ju, hehe! Nu ska jag dock snart ta mig en dusch och sedan slå på en bra film. Tröttheten börjar komma, det blir ju så när man vaknar tidigt men jag klagar inte :) Älskar faktiskt att sova när man är riktigt jävla trött, då är det som skönast tycker jag!
 
Jaja, nu blir det en dusch!

Kycklingsallad och hallonpaj

Nu har man precis smällt i sig två portioner kycklingsallad och en bit hallonpaj med vaniljsås! Riktigt gott var det! Smakade det i fredags och blev förvånad över att jag faktiskt tyckte om det för det är nog fan den första pajen som jag gillar haha! Brukar aldrig tycka om paj, men hallonpaj är sjukt gott! :D
 
Mamma och min syster gick i alla fall ut på en promenad nu så tänker njuta av att vara ensam hemma lite. Jag tycker det är så skönt haha! Jag borde egentligen också gå ut och gå men jag tror att jag tar det imorgon istället, känner inte för det idag!
 

Lekte lite i photoshop

Lekte lite i photoshop med en bild från idag. Inte direkt så duktig på det där programmet men ibland kan det vara kul att pyssla lite ;)
 
 

Martin Stenmarck - Nästa Dans

Älskar den här låten!
 
 

Rastlös

Jag har så himla tråkigt just nu så jag vet inte vad! Michaela ringde mig för en liten stund sen så jag tyckte att hon kunde komma hit och äta middag med mig. Men får se hur det blir med det :) Det är ganska skönt att vara ensam också men det blir så fruktansvärt tråkigt efter ett tag. Det finns liksom inget att göra!
 
Men aja, jag ska fortsätta dö av rastlöshet nu!

Färdigfixad

Nu är man färdigfixad. Skönt ifall att det kommer upp något som man kan göra idag! Hittills känns det som att det inte kommer bli världens händelsefulla dag då vädret är lite tråkigt tycker jag och folk har säkert festat hela helgen så dom är nog trötta! Men jag har i och för säg inget emot om den här dagen blir en lugn dag, hehe!
 
Köpte nya nagellack i fredags så tänkte visa dom. Hade det blåa i fredags så provade det rosa idag, det gillar man ju ;) Älskar rosa nagellack hihi! Jag ska i alla fall snart värma pizza från igår och sätta på en film tänkte jag! Senare ska jag göra kycklingsallad till middag, blev så sjukt sugen på det! Hoppas på att vädret blir bättre senare så att man kanske kan ta en promenad :)
 

Nyduschad

Nu har man duschat och ska snart börja fixa mig :) Det hade kommit något svart på min foundationborste så måste vänta lite på att den ska torka eftersom jag fick tvätta av den. Man vill ju inte bli svart i hela ansiktet, hehe!

Skriver när jag är färdig med allt i alla fall :)

Söndag

Godmorgon!
 
Vaknade för en liten stund sen. Sitter just nu bara i sängen och försöker värma mig lite. Det är så kallt här på morgonen så jag får ha både täcke och en filt på mig. Men det är väl för att det är sommar kan jag gissa på, tror att dom brukar vrida ner värmen ganska mycket då.
 
Aja, jag har inga planer alls för den här dagen. Tänkte ta den som den kommer så får se vad som händer helt enkelt! Jag ska snart ta en dusch i alla fall, tvätta håret och sådär. Vill så gärna få bort min brun-utan-sol för det blev massa fläckar så det är inge kul. Jag brukar inte använda brun-utan-sol så jag nog inte så bra på att lägga sån. Någon som vet hur man kan få bort den? :)
 

Finfina blåmärken

Jag är så sjukt trött! Men det känns för tidigt att sova nu, klockan är ju bara åtta. Tog en bild på mina blåmärken haha. Fina va?
 
Önskar att jag hade min älskling här så man bara kunde ligga och mysa framför en film just nu. Fast det har jag ju inte så jag får väl göra det ensam istället. Om det nu har kommit upp någon ny film som verkar bra. Det är så tråkigt att se samma filmer som man redan sett tusen gånger igen. Älskar dock filmer som är baserade på riktiga händelser så hojta till om ni vet någon sån!
 
 

Byter tillbaka hit

Har funderat på om jag ska byta tillbaka till blogg.se igen och nu fick det bli så. Jag tycker inte riktigt nattstad var någon bloggsida även om det är många som bloggar där, haha.
 
Igår var det ju midsommarafton! Den spenderade jag med Michaela. Vi vaknade halv 8 på morgonen och kunde inte somna om så vi åkte till Tumba och köpte grejer för att göra marängswisch och väntade på att alla andra affärer skulle öppna då jag var tvungen att köpa ett par nya gladiatorsandaler. Mina är helt sönder och jag får sjukt ont i foten av att gå i dom. Gick omkring med dom en hel dag i stan och nu har jag två finfina blåmärken på båda benen, fick någon jävla muskelknut av att gå omkring i dom där skorna.
 
Aja, back to midsummer! Efter vi hade varit i Tumba så åkte vi hem till mig och fixade oss. Vi skulle egentligen laga mat och massa grejer men orken försvann så det blev inget, haha. På kvällen så åkte vi till Vinterviken med Alle för han kände någon där som hade en fest så vi var typ där hela kvällen bara och satt och snackade, tog några öl och shottade lite. Var inte hemma allt för sent så det var rätt skönt :)
 
Hur spenderade ni eran midsommarafton? :)