The Lucky One

Jag har fortfarande inte gått och lagt mig, haha. Idag ska jag vara uppe hela dagen, punkt slut! Jag måste, måste, MÅSTE! Det är inte kul att vara trött på dagen och somna och sedan vakna på natten. Det känns inte bra och det är inte bra så nu måste jag ändra på det! Jag ska ändå iväg vid 10 och har massor saker att fixa innan. Lär vara hemma till halv 12 och då ska jag nog städa lite i mitt rum. Måste komma på saker att sysselsätta mig med så jag inte somnar idag :)
 
Jaja haha. Jag har borstat löshåret i alla fall så jag ska locka det om ett tag och sådär så att det är fixat till sen när det ska sättas i :) Annars har jag väl inte så mycket att göra förrän lite senare. Försöker fördriva tiden så man kan börja dagen istället. Kollade på en film som var as bra! Den heter "The Lucky One" rekommenderas att se! ;) Och nu såg jag faktiskt att det är samma person som gjort "Dear John" (en av mina favoritfilmer) så inte undra på att den var så bra!
 

Fan...

Haha fuck!! Självklart så somnar jag tidigare idag, har sovit tills nu. Jag skulle sova en timme. Aja, det är inte mycket man kan göra åt den saken nu. Jag ska gå och ta ett bad i alla fall och sedan sätta på någon bra film om jag hittar någon och äta något!
 
Måste även borsta mitt löshår. Kände verkligen idag att det behövs så det är väl tänkt så att jag skulle fixa det förut idag, men eftersom jag somnade så... Haha, aja :)

The Game Plan

Nu har man fått i sig lite frukost och även kollat på en film. Kollade på "The Game Plan", haha riktigt bra faktiskt! Lite rolig film ;) Mamma har även vaknat till liv hörde jag, och hon hann in i badrummet före mig så sitter och väntar på att hon ska bli färdig där så att man kan ta sig en dusch!
 

Ritat lite

Den där Nintendo 64 var ju bara dum i huvudet. Det gick ju inte att välja gubbe och sen när jag skulle börja spela så gick det inte att köra. Hände inget när man tryckte på tangenterna. Bajs på det!
 
Underhöll mig genom att rita lite istället. Haha det kanske är töntigt enligt vissa men det som är skönt med att göra det är att man inte tänker. Lite terapi kanske? Höhö. Inte för att jag behöver det men hur skönt är det inte att slippa tänka ibland? Känns ju som att hjärnan går i högvarv sometimes! Jag är inte så duktig på det dock haha!
 

Nintendo 64

Hejhej!
 
Vaknade lite sent igår så därför orkade jag inte blogga. Jag gjorde ändå ingenting speciellt! Somnade igen vid 11 och vaknade för någon timme sedan. Undrar hur länge det ska ta innan man får någon pli på sovrutinerna. Inte allt för länge hoppas jag! Tänkte i alla fall inte gå och lägga mig igen. Jag ska ändå till praktikteamet vid 1 så då känns det väldigt onödigt. Visst, det är länge kvar tills klockan är 1 men jag vill vara vaken så att jag kan sova ikväll!
 
Laddade ner Nintendo 64 haha. Tänkte testa spela Mario Kart, älskar det! Hoppas verkligen att datorn inte dör så man kan underhålla sig med det ett tag! :) Fick mig att tänka på en person faktiskt som jag brukade spela det med, det var roliga tider det ;)
 

Söndag

Vaknade klockan 11 imorse och tänkte att det var skönt att sova ut en dag. Jag har ju vaknat hyfsat tidigt hela veckan om jag minns rätt. Hur som helst så somnar jag om och vaknar nu. Hur lyckas man? Haha aja!
 
Sitter och kollar på kläder nu och det finns en tröja som jag vill ha. Problemet är bara att jag vill ha den i tre olika färger. Men vet ni hur man gör då? ;) Då ber man mamma och sin syster att köpa varsin också! I de färgerna som jag vill ha såklart och sen så kan man liksom låna den av dom! Fast jag ska inte beställa något förrän i början av nästa månad :)
 

Hemma

Hellu! Kom hem för lite mer än en timme sedan skulle jag tro. Har suttit och fixat en grej och nu väntar jag på att maten ska bli färdig :) Jag och Mickis gick inte runt i stan men vi åt lunch tillsammans i alla fall! Sallad från ica, haha. Helt okej alltså! Fast blev inte så mätt så ska bli gott med hemmagjord pizza som jag ska äta snart!
 
Ingen aning om vad som händer ikväll. Jag är sjukt trött men en kompis smsade så får se om det kanske händer något kul. Om inte så tänker jag sova tidigt!

Beger mig väl till stan då

Hej på er! Jag har haft fullt upp att fixa mig för att jag tänkte nämligen bege mig till stan snart! Den här helgen blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig, men tänker inte låta det förstöra mitt humör! Åker till Michaelas jobb istället och hänger med henne :) Tänkte väl köpa mig någon sallad att äta till lunch och sedan när hon slutar så ska vi gå runt lite i stan! Kanske ta en liten fika!
 
Hörs senare!
 

Blir inte alltid som man tänkt sig

Verkar inte som att det blir något idag, så jag har inte fixat mig än. Orkar inte fixa mig i onödan. Om det blir något så gör jag det senare annars skiter jag i det. Kan vara skönt att vara utan smink osv ibland! Ska nog ner till centrum och handla en sak om ett tag, om inte mamma kan gå hehe!
 
Annars händer det inte så mycket! Tänkte i alla fall försöka komma på något att göra idag/kväll. Men vet inte riktigt vad än :) Det återstår att se!

Dags att fixa sig kanske

Har suttit och chillat framför datorn ett bra tag nu. Funderar på om man ska ta och fixa sig, skulle behöva gå till Filmkedjan och köpa snus. Ska antagligen in till stan senare idag och möta en vän också som ska vara hos mig den här helgen. Blir nog kul :) Vet dock inte vilken tid eller så, så kan ju vara skönt att fixa sig nu! Ska bara orka gå upp ur sängen först, hehe!
 

Fredag!

Godmorgon! Det blev en liten tupplur igår ändå därav ingen uppdatering. Men den blev faktiskt lyckad, vaknade vid 10 och tog en snabb dusch och sen gick jag och la mig igen och har sovit tills nu! Inte helt fel måste jag säga ;) Just nu sitter jag dock och dör typ, det är så kallt i mitt rum! Tänkte gå och ta ett varmt bad, måste tvätta håret och lite saker sen efter det typ bara ta det lugnt ett tag :)
 

Äntligen hemma

Nu är man äntligen hemma! Fast jag måste faktiskt säga att den här dagen har gått jävligt snabbt! Jag gick ju liksom hemifrån vid 1 men det känns som att jag bara varit borta i en timme. Fast det är skönt för jag vill bara ha kväll just nu så att jag får sova! Kan ju erkänna att man börjar bli lite sömnig, men får hålla ut tills ikväll så sover man extra skönt ;)
 
Tänker fan bara ta det lugnt resten av dagen i alla fall. Jag slipper städa för mamma har varit gullig och hjälpt mig lite med det :) Bara massa kläder som ska hängas upp men det fixar jag imorgon, hehe! Orkar fan inte det idag. Mer än så var det väl inte!
 

Torsdag

Då var man redo för den här dagen då ;) Kände imorse att jag borde tamefan skaffa sömntabletter eller något! Jag har ju en tendens av att somna på dagen, tänker att jag ska sova en timme bara men sen blir det lite mer än så. Nu har jag ju varit vaken sen klockan halv 9 på kvällen igår! Det är inte så bra kanske. Men förhoppningsvis så blir det lite ändring på det nu när man kommer igång lite med annat.
 
Idag ska jag i alla fall hålla mig vaken tills ikväll. Jag har mycket att göra! Först ska jag till systemet som öppnar om en timme och införskaffa lite bärs tills imorgon! Sedan vid 1 ska jag bort till praktikteamet och göra lite saker där, till ungefär halv 4 skulle jag tro. Sedan hem och ta det lugnt ett tag, sen måste jag städa mitt rum. Det är typ mina planer för den här dagen! Får se om jag håller dom ;)
 

People change, feelings change...


BÄST!


Long time no see

Nu var det längesen som man skrev något här, som ni säkert märkt så lösenordsskyddade jag bloggen ett tag då jag inte hade någon lust alls att skriva. Men nu fick jag lust igen! Det har ju hänt lite saker sen sist jag bloggade, både bra och dåliga saker. De dåliga sakerna vill jag inte ta upp eftersom det inte rör någon annan. Därför hoppar vi över direkt till de bra sakerna. Den första är väl att i vår så börjar jag på en lärlingsutbildning, vilket jag ser fram emot väldigt mycket! Jag hoppas verkligen att det kan leda till jobb eller åtminstone göra det lite lättare när man ska söka jobb!
 
Den andra bra saken är att i måndags var jag på Michaelas jobb och satte i löshår! Haha eller jag köpte med clips så jag har inte det i hela tiden. Men eftersom mitt hår är ganska tunt och inte riktigt vill bli så långt som jag vill att det ska bli så tänkte jag att det kunde vara kul att ha ibland. Jag är extremt nöjd i alla fall! Svårt att inte bli det när man har världens bästa frisör! ;)
 
Den tredje bra saken är väl att helgen förmodligen kommer bli en rolig helg! Jag behöver en rolig helg, den ska bli minnesvärd hehe ;) Så ja, det var väl ungefär vad jag hade att komma med just nu! :)